GLAM LELAKI Promosi Istimewa 10th Anniversary!

*klik tab di bawah untuk menyertai promo*

Tempoh penyertaan : 1 – 30 September 2017

_________________________________________________________________

Menang!

Menangi 1 x Percutian 3 hari 2 malam berserta Spa di AVANI Pattaya Resort & Spa, Thailand

KETENANGAN AVANI PATTAYA RESORT & SPA

AVANI Pattaya Resort & Spa terletak di pertengahan bandar Pattaya, Thailand di mana ia menjanjikan permandangan indah lautan dan suasana relaks sama ada untuk pengembara biznes mahupun untuk beriadah.

Hanya 90 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Suvarnabhumi, Pattaya adalah destinasi pantai utama berdekatan dengan ibu negara Thailand. Menjanjikan banyak aktiviti untuk pencinta aktivati air.

Bilik AVANI Sea View dan AVANI Garden View telah direka semula untuk keselesaan dan ruangan yang lebih. Rekaan kontemporari dan menggunakan warna neutral untuk ruangan yang lebih tenang.

Pengunjung boleh memilih untuk menjamu selera di Restoran Garden Café untuk hidangan buffet sama ada masakkan antarabangsa ataupun lokal Thai mahupun di Sala Rim Nam, restoran kulinari Thai terbuka yang dikelilingi tasik lotus dan tropical flora.

Banyak aktiviti disediakan di dalam AVANI Pattaya. AVANI Spa untuk urutan nyaman, AVANIFIT untuk yang mementingkan tubuh badan sihat walaupun bercuti dan juga kolam renang dengan terap hydro Jacuzzi untuk mengisi masa lapang.

 

Click here if you have issue accessing the promo form aboveCopyright © 2017. Blu Inc Media Sdn Bhd (7408-K). Hak Cipta Terpelihara.