GLAM LELAKI Promosi – November 2017

1 of 2

*klik tab di bawah untuk menyertai promo*

Gambar hanya untuk tujuan illustrasi sahaja

Tempoh penyertaan : 1 – 30 November 2017

_________________________________________________________________

Menang!

Menang! 2 x 3 hari 2 malam di bilik Eksekutif dan 2 x 3 hari 2 malam di bilik Deluxe untuk dua orang berserta sarapan, bernilai RM 8,664 kesemuanya.

Bercuti di pertengahan Kota Raya Kuala Lumpur

Swiss-Garden Hotel & Residence Bukit Bintang, Kuala Lumpur terletak strategik di tengah Kuala Lumpur di antara bandar sibuk, bukit bintang dan warna warni Chinatown. Tidak kira samada untuk bisnes mahupun percutian, hotel ini mempunyai 296 bilik (swiss Garden Hotel) dan 93 bilik (Swiss Garden Residence). Swiss Garden Hotel mempunyai pelbagai jenis bilik dari Deluxe Room, Premier Deluxe dan Eksekutif mahupun Family Room. Manakala untuk Swiss Garden Residence, tetamu boleh memilih sama ada Residnce Suite, Premier Suite, 2-Bedroom Premier atau penthouse.

Dengan kepelbagaian kulinari, terdapat sesuatu untuk semua. Dari makanan tempatan mahupun antarabangsa, tetamu boleh memilih mengikut selera masing-masing di beberapa restoran di Swiss- Garde Hotel & Residence – Flavors Restaurant, Green Treats Delicatessen, The Blue Chip Lounge mahupun Sino Scene Chinese Restaurant.

Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur mudah di akses dengan apa jua pengangkutan, sama ada kereta api, kereta mahupun berjalan. 75km dari Kuala Lumpur International Airport (KLIA), kira-kira 1 jam menggunakan jalan raya ataupun 28 minit melalui Express Rail Link (ERL) dari Sentral Kuala Lumpur. Hanya 10 minit memandu dari Kuala Lumpur Railway and Sentral Station dan jarak berjalan kaki ke Stesen Bas Pudu, Plaza Rakyat dan hang Tuah Transit dan Monorail.

Click here if you have issue accessing the promo form above

1 of 2Copyright © 2017. Blu Inc Media Sdn Bhd (7408-K). Hak Cipta Terpelihara.