Skip to content

Salomon Malaysia

SALOMON BUKA STOR PERTAMA MALAYSIA DI THE EXCHANGE TRX

Kongsikan artikel ini

Berita baik buat peminat Salomon di Malaysia dengan pembukaan stor pertama yang menampilkan seleksi produk untuk atlet moden dan penjelajah bandar.

Jenama gaya hidup sukan gunung terkemuka, Salomon akhirnya tiba di Malaysia dengan pembukaan stor perdana pertamanya di Malaysia di The Exchange TRX. Kedai baharu yang membuka pintu pada 26 Jun lalu, menawarkan pengalaman membeli-belah unik dan tersendiri. Sangat sesuai untuk penggemar aktiviti luar, pelari jejak dan peminat fesyen pakaian jalanan.

Stor Salomon di The Exchange TRX menyediakan pilihan kasut sukan dan peralatan berprestasi tinggi yang direka untuk denai bandar, larian bandar dan banyak lagi. Dengan fokus pada gaya dan fungsi, Salomon memastikan bahawa setiap produk memenuhi keperluan atlet moden dan penjelajah bandar.

Salomon TRX

Pengurus Negara AVID Sports Malaysia Sdn Bhd, Puan Sook Fong menyatakan bahawa pembukaan stor perdana pertama Salomon di Kuala Lumpur bukan sekadar pembukaan kedai biasa. Ia adalah perayaan bersama ke arah kecemerlangan dan pengembaraan.

“Ketibaan Salomon di Malaysia merupakan kejayaan yang penting bagi ANTA Malaysia. Ia membuktikan penerimaan jenama terkenal seperti Salomon dalam kalangan warga tempatan. Dan kami berbangga untuk membawa produk berkualiti tinggi kami untuk prestasi dan keperluan gaya hidup kepada para peminat di Malaysia. Sementara itu, usaha ini turut mencerminkan komitmen kami untuk menembusi pasaran tempatan yang penuh potensi,” katanya.

“Pembukaan kedai ini merupakan detik yang membanggakan bagi kami. Ia menandakan dedikasi kami untuk membawa inovasi dan kecemerlangan bertaraf dunia kepada pengguna Malaysia,” tambahnya lagi.

Koleksi Salomon Terbaharu Untuk Atlet Moden dan Penjelajah Bandar

Kedai terbaharu ini akan menampilkan pelbagai koleksi menarik. Termasuk item prestasi S/LAB yang sangat dinanti-nantikan yang terkenal dengan teknologi dan reka bentuk termaju. Selain itu, rangkaian Sportstyle yang popular menawarkan pilihan serba boleh dan bergaya untuk pakaian harian. Peminat juga boleh menantikan pelancaran edisi terhad, seperti kerjasama eksklusif dengan pereka antarabangsa terkenal Sandy Liang. Kepelbagaian yang menanti pelanggan menjadikan kedai ini destinasi yang mesti dikunjungi untuk penggemar fesyen dan kecergasan.

Selain itu, kedai ini juga membezakan dirinya dengan menawarkan rangkaian produk dan koleksi eksklusif yang luas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salomon Malaysia (@salomonmy)

“Kedai kami yang baharu ini merangkumi semangat Salomon untuk pengembaraan dan aktiviti luar. Dan ia menawarkan akses kepada produk yang menginspirasikan dan memperkasakan komuniti untuk mencapai lebih jauh sambil merangkul keseronokan penerokaan. Kami teruja untuk melihat bagaimana reka bentuk perintis Salomon akan bergema dengan semangat dinamik dan pengembaraan rakyat tempatan,” katanya lagi.

“Para pengembara, pelari denai, dan pengemar fesyen jalanan kini boleh menikmati alam luar dengan produk yang akan meningkatkan prestasi mereka. Kami menjemput semua untuk mengunjungi kami di The Exchange TRX untuk meneroka reka bentuk inovatif Salomon yang telah menjadikannya sebagai peneraju dalam industri.”

Stor Salomon pertama Malaysia yang menawarkan seleksi produk terkini beralamat di: L2.61.00, Plaza The Exchange TRX, Persiaran TRX, 55188 Tun Razak Exchange, Kuala Lumpur.

 

Baca lebih lanjut: 50 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR SS25

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Descente TRX

DESCENTE BUKA STOR PERTAMA DI ASIA TENGGARA DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut
Blue Pongtiwat

4 GAYA FESYEN BLUE PONGTIWAT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

10 JENAMA WANGIAN YANG ANDA PERLU TAHU DI TROVE

Bacaan Lanjut

KETAHUI WANGIAN KEGEMARAN BINTANG THAILAND, MILE PHAKPHUM

Bacaan Lanjut

AURUM THEATRE LANCAR PENGALAMAN HIBURAN ULTRA-MEWAH TERBESAR DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut
Uniqlo trx

APA YANG MENARIK DI STOR UNIQLO TERBESAR MALAYSIA DI THE EXCHANGE TRX?

Bacaan Lanjut