Skip to content

OST PERTAMA JIMIN BTS

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Jimin BTS disahkan akan mempersembahkan OST pertama beliau untuk Drama tvN ‘Our Blues’ oleh kakitangan NyamNyam Entertainment 

Kumpulan global BTS merupakan kumpulan kpop yang paling berpengaruh di seluruh dunia abad ini, mempunyai 7 orang ahli yang terdiri daripada V, Jin, J-hope, Jungkook, RM, Jimin dan Suga. Setiap berita membabitkan kumpulan BTS seperti magnet yang menarik perhatian peminat di seluruh dunia, Baru-baru ini, Park Ji min atau lebih dikenali Jimin bakal membuatkan peminat BTS terkejut dengan berita hangat ini, Jimin akan menyanyikan OST drama buat pertama kalinya sejak debutnya. Drama ini di mana penyertaan Jimin dalam OST telah disahkan ialah ‘Our Blues’, sebuah karya baharu oleh penulis Noh Hee-kyung, yang menjadi topik hangat dengan dan menjadi trending di seluruh dunia.

BTS

Foto: Soompi

Pada 15 Mac KST, syarikat produksi OST NyamNyam Entertainment menyatakan, “Jimin akan mengambil bahagian dalam OST untuk drama Sabtu-Ahad baru tvN ‘Our Blues’. Dengan ahli kumpulan global BTS Jimin menyertai kami, drama itu mungkin akan diserikan dan  dihidupkan semula dengan OST mewah yang sebati dengan aliran plot.”

1 of 2

By Nur Izwani
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
5 K-DRAMA TERBAIK LEE BYUNG HUN MENURUT IMDB

5 K-DRAMA TERBAIK LEE BYUNG HUN MENURUT IMDB

Bacaan Lanjut
Death's Game Kdrama

DEATH’S GAME, SIRI PRIME VIDEO TERBARU DIBINTANGI SEO IN-GUK DAN PARK SO-DAM

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut
must watch December 2023

15 RANCANGAN ‘MUST WATCH’ SEPANJANG DISEMBER 2023

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut