Skip to content

OST PERTAMA JIMIN BTS

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Jimin BTS disahkan akan mempersembahkan OST pertama beliau untuk Drama tvN ‘Our Blues’ oleh kakitangan NyamNyam Entertainment 

Kumpulan global BTS merupakan kumpulan kpop yang paling berpengaruh di seluruh dunia abad ini, mempunyai 7 orang ahli yang terdiri daripada V, Jin, J-hope, Jungkook, RM, Jimin dan Suga. Setiap berita membabitkan kumpulan BTS seperti magnet yang menarik perhatian peminat di seluruh dunia, Baru-baru ini, Park Ji min atau lebih dikenali Jimin bakal membuatkan peminat BTS terkejut dengan berita hangat ini, Jimin akan menyanyikan OST drama buat pertama kalinya sejak debutnya. Drama ini di mana penyertaan Jimin dalam OST telah disahkan ialah ‘Our Blues’, sebuah karya baharu oleh penulis Noh Hee-kyung, yang menjadi topik hangat dengan dan menjadi trending di seluruh dunia.

BTS

Foto: Soompi

Pada 15 Mac KST, syarikat produksi OST NyamNyam Entertainment menyatakan, “Jimin akan mengambil bahagian dalam OST untuk drama Sabtu-Ahad baru tvN ‘Our Blues’. Dengan ahli kumpulan global BTS Jimin menyertai kami, drama itu mungkin akan diserikan dan  dihidupkan semula dengan OST mewah yang sebati dengan aliran plot.”

1 of 2

By Nur Izwani
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 SEBAB KOLEKSI MUSIM BUNGA 2023 UNIQLO U ADALAH KOLEKSI ASAS TERBAIK.

Bacaan Lanjut
IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

Bacaan Lanjut
First Van Cleef Arpels Prince Harry

PRINCE HARRY MELUPAKAN IBUNYA MENERUSI MINYAK WANGI INI

Bacaan Lanjut

POTONG STIM MULUT BERBAU! INI TIP PENCEGAHANNYA

Bacaan Lanjut

MANDIAN ORGANIK PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

7 MAKANAN INI RAHSIA BUAT LELAKI RAMBUT LEBAT

Bacaan Lanjut