Skip to content

ALL HOURS FOUNDATION PILIHAN MASKULIN

Kongsikan artikel ini

TIADA LAGI MASALAH KULIT KUSAM KERANA YSL BEAUTY CETUS EVOLUSI BERSAMA BEDAK CECAIR IKONIK, ALL HOURS FOUNDATION.

YSL Beauty seperti mengetahui apa yang terbuku di isi hati wanita dengan memenuhi setiap kehendak wanita seluruh dunia. Yang inginkan pelindungan lama dan kekal sepanjang hari! Hari ini, ALL HOURS FOUNDATION punya keunikan yang didam-idamkan. Masih mengekalkan kemasan matte bersinar tetapi tahan selama 24 jam. Kehadiran formula istimewa seperti ekstrak kelopak bunga Melati yang dipetik khas dari taman komuniti YSL Beauty Ourika, cipta ilusi wajah bercahaya dan natural.

Wajah tidak lagi tampil dengan permukaan bercapuk atau berminyak walaupun seharian memakainya kerana bedak asas ini dicipta untuk memberi litupan secara menyeluruh untuk 24 jam dan bertekstur weightless. Sudah menjadi trend, ALL HOURS FOUNDATION turut mempunyai kandungan khas dalam menjaga kulit wajah. Sebanyak 77 peratus formula seperti kompleks asid hialuronik yang digunakan sebagai melembapkan dan menganjalkan kulit. Bio-Affinity Coating Powder memberi efek second-skin.

Artikel berkaitan DEFINISI BEDAK ASAS BUAT LELAKI

Tidak lengkap tanpa pelindungan asas, ALL HOURS FOUNDATION melindungi wajah dengan SPF 20 dan kalis air terutama sewaktu berpeluh. Jika anda memakai pelitup wajah, teskturnya tidak akan melekat atau hilang. Malah, rekabentuk kelongsong bedak asas ini menyuntik semangat desain Couture yang sememangnya lambang  utama jenama fesyen terkemuka ini.

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut

YUNA MENCIPTA REKOD MEMBUAT PERSEMBAHAN KEPADA 4000 ORANG MALAYSIA TERBESARNYA

Bacaan Lanjut