Skip to content

ALL HOURS FOUNDATION PILIHAN MASKULIN

Kongsikan artikel ini

TIADA LAGI MASALAH KULIT KUSAM KERANA YSL BEAUTY CETUS EVOLUSI BERSAMA BEDAK CECAIR IKONIK, ALL HOURS FOUNDATION.

YSL Beauty seperti mengetahui apa yang terbuku di isi hati wanita dengan memenuhi setiap kehendak wanita seluruh dunia. Yang inginkan pelindungan lama dan kekal sepanjang hari! Hari ini, ALL HOURS FOUNDATION punya keunikan yang didam-idamkan. Masih mengekalkan kemasan matte bersinar tetapi tahan selama 24 jam. Kehadiran formula istimewa seperti ekstrak kelopak bunga Melati yang dipetik khas dari taman komuniti YSL Beauty Ourika, cipta ilusi wajah bercahaya dan natural.

Wajah tidak lagi tampil dengan permukaan bercapuk atau berminyak walaupun seharian memakainya kerana bedak asas ini dicipta untuk memberi litupan secara menyeluruh untuk 24 jam dan bertekstur weightless. Sudah menjadi trend, ALL HOURS FOUNDATION turut mempunyai kandungan khas dalam menjaga kulit wajah. Sebanyak 77 peratus formula seperti kompleks asid hialuronik yang digunakan sebagai melembapkan dan menganjalkan kulit. Bio-Affinity Coating Powder memberi efek second-skin.

Artikel berkaitan DEFINISI BEDAK ASAS BUAT LELAKI

Tidak lengkap tanpa pelindungan asas, ALL HOURS FOUNDATION melindungi wajah dengan SPF 20 dan kalis air terutama sewaktu berpeluh. Jika anda memakai pelitup wajah, teskturnya tidak akan melekat atau hilang. Malah, rekabentuk kelongsong bedak asas ini menyuntik semangat desain Couture yang sememangnya lambang  utama jenama fesyen terkemuka ini.

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

FORMULA ANTIBAKTERIA PILIHAN MANDIAN MASA KINI

Bacaan Lanjut

GONG YOO UNTUK TOM FORD BEAUTY

Bacaan Lanjut

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Bacaan Lanjut

TERBUKTI! PRODUK INI HILANGKAN BINTIK HITAM HANYA 2 MINGGU

Bacaan Lanjut

SEKS LEBIH LAMA, AMALKAN MAKANAN INI

Bacaan Lanjut
BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL? MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

Bacaan Lanjut