Skip to content

BLUE MUSK DAN BLUE MUSK ZEST, WANGIAN IKONIK THE BODY SHOP BAHARU

Kongsikan artikel ini

Bebaskan kuasa kesegaran dengan Blue Musk dan Blue Musk Zest, wangian baharu dalam keluarga White Musk yang ikonik daripada The Body Shop.

Sejak 1981 lagi, The Body Shop mempelopori konsep wangian bebas kekejaman dengan pelancaran White Musk ikonik yang merupakan antara wangian musk sintetik pertama di dunia. Tahun ini, mereka menambah dua lagi varian kepada keluarga Musk iaitu Blue Musk dan Blue Musk Zest terbaharu.

Wangian Yang Berani Dan Berkuasa

Ekspresikan diri yang sebenar dengan Blue Musk selaku identiti uniseks baharu daripada White Musk klasik untuk lelaki. Haruman yang menarik dan mengujakan ini hasil adunan berani yang menggabungkan nota lavender segar, geranium mewah dan kayu cendana dengan wangian musk yang ikonik dan sensasi.

Haruman musk ini sesuai untuk semua yang menyukai wangian berani yang membangkitkan keyakinan. Sentuhan klasik ini terdapat dalam bentuk Eau de Toilette (RM169/60ml), Fragrance Mist (RM90/100ml) yang lebih ringan dan Hair & Body Wash (RM72/250ml) yang membersih dengan lembut.

Wangian Yang Paling Segar

Bebaskan kuasa dalaman dengan Blue Musk Zest yang segar dengan nota sitrus. Haruman yang bertenaga ini mempertengahkan adunan meriah yang menggabungkan limau gedang segar, serai hijau dan geranium dengan kasturi ikonik dan bebas kekejaman yang sensasi.

Wangian yang menaikkan semangat dengan haruman ceria untuk menyerlahkan tenaga segar serta keyakinan dari saat ia menyentuh kulit dan deria bau. Eau de Toilette (RM169/60ml) baharu ini juga dilengkapi dengan Hair & Body Wash (RM75/250ml) yang membersih dengan lembut dan deodoran Antiperspirant (RM49/50ml) yang segar.

Dari segi pembungkusan, kedua-dua botol serta penutupnya boleh dikitar semula, menjadikan rangkaian ini lebih mampan berbanding sebelum ini. Botolnya juga diperbuat daripada 42% kaca kitar semula. Semua produk disahkan oleh The Vegan Society.

 

Foto: The Body Shop Malaysia

Baca lebih lanjut: 10 ‘MUST WATCH’ SEPANJANG OKTOBER 2022

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

alton ang

“IMPIAN SAYA ADALAH MENJADI SEORANG PELAKON SENI MEMPERTAHANKAN DIRI.” – ALTON ANG

Bacaan Lanjut

10 JENAMA WANGIAN YANG ANDA PERLU TAHU DI TROVE

Bacaan Lanjut
Henry Jacques Malaysia

HENRY JACQUES MEMPERKENALKAN WANGIAN BERHARGA RM45,000

Bacaan Lanjut

12 WANGIAN PILIHAN GLAM LELAKI DAN RIZAL RASID UNTUK LEBARAN 2024

Bacaan Lanjut
hermes h24

H24 HERBES VIVES EAU DE PARFUM, WANGIAN BAHARU HERMES UNTUK LELAKI

Bacaan Lanjut

10 WANGIAN TERBAIK PILIHAN GLAM LELAKI 2023

Bacaan Lanjut