Skip to content

BLUE MUSK DAN BLUE MUSK ZEST, WANGIAN IKONIK THE BODY SHOP BAHARU

Kongsikan artikel ini

Bebaskan kuasa kesegaran dengan Blue Musk dan Blue Musk Zest, wangian baharu dalam keluarga White Musk yang ikonik daripada The Body Shop.

Sejak 1981 lagi, The Body Shop mempelopori konsep wangian bebas kekejaman dengan pelancaran White Musk ikonik yang merupakan antara wangian musk sintetik pertama di dunia. Tahun ini, mereka menambah dua lagi varian kepada keluarga Musk iaitu Blue Musk dan Blue Musk Zest terbaharu.

Wangian Yang Berani Dan Berkuasa

Ekspresikan diri yang sebenar dengan Blue Musk selaku identiti uniseks baharu daripada White Musk klasik untuk lelaki. Haruman yang menarik dan mengujakan ini hasil adunan berani yang menggabungkan nota lavender segar, geranium mewah dan kayu cendana dengan wangian musk yang ikonik dan sensasi.

Haruman musk ini sesuai untuk semua yang menyukai wangian berani yang membangkitkan keyakinan. Sentuhan klasik ini terdapat dalam bentuk Eau de Toilette (RM169/60ml), Fragrance Mist (RM90/100ml) yang lebih ringan dan Hair & Body Wash (RM72/250ml) yang membersih dengan lembut.

Wangian Yang Paling Segar

Bebaskan kuasa dalaman dengan Blue Musk Zest yang segar dengan nota sitrus. Haruman yang bertenaga ini mempertengahkan adunan meriah yang menggabungkan limau gedang segar, serai hijau dan geranium dengan kasturi ikonik dan bebas kekejaman yang sensasi.

Wangian yang menaikkan semangat dengan haruman ceria untuk menyerlahkan tenaga segar serta keyakinan dari saat ia menyentuh kulit dan deria bau. Eau de Toilette (RM169/60ml) baharu ini juga dilengkapi dengan Hair & Body Wash (RM75/250ml) yang membersih dengan lembut dan deodoran Antiperspirant (RM49/50ml) yang segar.

Dari segi pembungkusan, kedua-dua botol serta penutupnya boleh dikitar semula, menjadikan rangkaian ini lebih mampan berbanding sebelum ini. Botolnya juga diperbuat daripada 42% kaca kitar semula. Semua produk disahkan oleh The Vegan Society.

 

Foto: The Body Shop Malaysia

Baca lebih lanjut: 10 ‘MUST WATCH’ SEPANJANG OKTOBER 2022

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

PENGEMBARAAN MONTBLANC EXPLORER PLATINUM BAHARU DI MALAM ALPHAMEN 2023

Bacaan Lanjut
Velvet Tonka by BDK Parfums

WANGIAN INI MENANG ANUGERAH BERPRESTIJ FRAGRANCE FOUNDATION AWARDS DI PERANCIS

Bacaan Lanjut

ELAK BADAN BERBAU SELEPAS GIM, 6 PRODUK PENJAGAAN INI PERLU BAWA

Bacaan Lanjut

AEDY ASHRAF, ANNA JOBLING MEMERIAHKAN PELANCARAN BUTIK CREED PERTAMA

Bacaan Lanjut

GUESS UOMO, WANGIAN BUAT LELAKI MASKULIN YANG KLASIK

Bacaan Lanjut

COACH OPEN ROAD, WANGIAN UNTUK SANG PENGEMBARA

Bacaan Lanjut