Skip to content

JANGAN TINGGAL RUTIN SPF!

Kongsikan artikel ini
1 of 2

PENGGUNAANNYA SANGAT VERSATIL, DENGAN SEKALI SAPUAN WAJAH TERLINDUNG TANPA CACAT-CELA. SESUAILAH DENGAN GELARANNYA YAKNI PILIHAN GENERASI MASA KINI. SUPERGOOP EVERY.SINGLE.FACE. SPR-SHIELD WATERY LOTION SPF50 PALING DINANTI-NANTIKAN.

Pilihan golongan Z! Supergoop terus-menerus dengan penghasilan produk pelindung wajah daripada sinaran matahari! Dari wajah hingga ke tubuh badan, terkini ianya bersifat universal bersama formula segar dan sejuk. Produk Every.Single.Face Spr Shield Watery Lotion SPF 50 adalah cukup ringkas dan mudah diaplikasi. Pengunaan formula versatil seperti Niacinamide (Vitamin B3), kompleks asid amino meninggalkan kesan tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit. Juga boleh dipakai bersama krim SPF yang sedia ada. Hanya gandakan! Setiap dua jam cuba ulangi jika anda berada di luar atau selepas 80 minit berenang atau berpeluh. Jenama Supergoop boleh didapati di Sephora Malaysia.

Pengarang kecantikan GLAM dan GLAM Lelaki, Julia Azman terbang ke Kota Singapura sempena pelancaran istimewa produk terbaru ini. Apa yang menarik perhatian saya adalah saiz krim ini cukup kompak dan punya bentuk yang unik. Bukan sahaja eye-catching malah penggunaannya sangat mudah dan tidak rumit. Dengan hanya menggunakan formula mudah, krim tabir suria ini mampu melindungi permukaan wajah dengan segera, kekal segar sepanjang hari. Walaupun teksturnya berwarna putih, tetapi dengan setiap sapuan menyerap dengan rata, serta sesuai digunakan sebelum bersolek. Sambil menikmati kembara satu malam bersama barisan bintang media sosial dari Malaysia, saya berkesempatan untuk menemubual secara eksklusif bersama Natalia Obolensky, Senior Vice President, International of Supergoop.

Artikel berkaitan 4 PERKARA MESTI BUAT UNTUK AGE GRACEFULLY

1 of 2

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

6 SEBAB KENAPA LELAKI PERLU BERJAMBANG

Bacaan Lanjut
cara hilangkan bau badan

Malu Dengan Bau Badan Sendiri? Ini 5 Tip Hilangkan Bau Badan Dengan Pantas

Bacaan Lanjut
Serum Lancôme Advanced Génifique kini #TestedForLife

SERUM LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE KINI #TESTEDFORLIFE

Bacaan Lanjut
mencukur

DO’S & DON’TS BERCUKUR BETUL UNTUK ELAK KEGATALAN & KERENGSAAN

Bacaan Lanjut

ETIKA PEMAKAIAN CINCIN BUAT SEORANG LELAKI

Bacaan Lanjut

8 TIPS MUDAH UNTUK PENJAGAAN KUKU LELAKI

Bacaan Lanjut