Skip to content

3 KOLEKSI BARU KHAS ‘SUMMER FASHION’ MESTI TAHU

3 KOLEKSI FESYEN BARU KHAS ‘SUMMER FASHION’ MESTI TAHU

Kongsikan artikel ini
1 of 3

KITA SUDAH MASUK MUSIM PANAS. PERLU TUKAR WARDROBE BAHARU. APALAGI INSPIRASI KOLEKSI FESYEN TERKINI DAPAT DIJADIKAN REFERENSI MENARIK SEBAGAI PENAMPILAN KHAS MUSIM PANAS. BERIKUT TIGA KOLEKSI BAHARU YANG MENARIK UNTUK DICUBA.

SACOOR BROTHERS

Koleksi musim panas Sacoor Brothers menggabungkan rekaan yang bergaya, chic dan sofistikated dengan ketukangan yang indah menggunakan material premium untuk koleksi fesyen yang mengagumkan. 

Konteks pakaian lelakinya terinspirasi dari dunia keanggunan abadi dan gaya yang optimal melalui rekaan sut berprestasi Slim Fit K-Easy 4 Seasons. Mudah dijaga, sut tersebut merupakan tahan kedut (sekiranya dilipat) dan memiliki daya anjal yang tinggi. Dan berupaya untuk ‘bernafas’ dengan sangat baik menjadikannya opsyen gaya yang praktikal terutamanya untuk stail musim panas. 

Rangkaian Coastal Spring Breeze yang bersifat santai dan kasual sesuai buat mereka yang bakal melancong ke destinasi pantai. Rekaan dari rangkaian ini menampilkan corak yang menarik dan fabrik lembut, juga potongan yang terperinci direka untuk memastikan pemakai rasa segar dan selesa sepanjang musim. 

Lekas semak rekaan yang patut ada musim ini, seperti kemeja Regular Fit Safari yang diperbuat daripada kain linen dan menampilkan potongan kolar terbuka. Hadir dalam warna khaki dan brown, sempurna untuk percutian musim panas. 

1 of 3

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut
H&M Rabanne

H&M MEMBAWA GLITZ & GLAMOUR DENGAN RABANNE

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

Bacaan Lanjut
Onitsuka tiger Malaysia

MOLLETY™, KASUT PLATFORM INTERPRETASI BAHARU ONITSUKA TIGER

Bacaan Lanjut
10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut