Skip to content

BAPE® X COACH, KOLABORASI YANG EPIK

BAPE® X COACH, KOLABORASI YANG EPIK

Kongsikan artikel ini

SOMETHING TO BE EXCITED FOR! KOLEKSI BAPE® x COACH KEMBALI UNTUK MUSIM INI, MEMPERSEMBAHKAN SEJUMLAH REKAAN SEDIA PAKAI DAN AKSESORI YANG TERCIPTA MENGHANGATKAN GAYA MUSIM BARU. 

 

Coach memperkenalkan BAPE® x Coach sekali lagi, kolaborasi bersama pelopor jenama ‘street wear’ Jepun, yang mengundang Megan Thee Stallion, Cordae dan Koki sebagai wajah kempen dirakam oleh Sandy Kim. Sewaktu koleksi pertama BAPE® x Coach dilancarkan dahulu, ia dilaporkan ‘sold out’ dalam masa beberapa minit.

Sekembalinya koleksi BAPE® x Coach untuk musim ini, penggemar gaya jalanan berpeluang memilikinya tak lama kerana ia bakal dilancarkan pada 24 Julai 2021, untuk lelaki dan perempuan. 

Menyemati kepositifan, optimistik, dan originality bersama warisan fesyen dari New York dan Tokyo, koleksi sedia pakai, aksesori kulit, kasut dan aksesori kecil lain menggabungkan identiti ketersendirian BAPE® dalam helaian ‘street wear’ dengan warisan seni Coach. Ia merangkumi beg, hoodie dan kemeja T yang bercetak corak edisi terhad yang menampilkan gabungan monogram logo Coach dan signature logo ikonik BAPE®’s APE HEAD.

Koleksi terbaru ini menambah deretan sniker koleksi Coach, Reka bentuk serta inspirasi yang memaut menciptakan nuansa kontemporari. Kasual namun juga elegan, tidak menjurus pada satu gaya saja, melainkan mudah dipadukan dengan gaya apapun. 

Terdapat rekaan sandal dan seluar pendek chambray yang lebih santai dan sempurna dikenakan saat berlibur, helaian T juga dilancarkan bersamaan. Warna-warna sederhana seperti biru dan kelabu serta warna monokrom hitam dan putih diciptakan untuk menjadi pilihan bagi kelompok yang menyukai gaya santai nan versatil. 

Kempen ini juga mempamerkan perspektif setiap penghias kempen dengan menonjolkan kreativiti melalui kolaboroasi dan bagaimana mereka menterjemahkan karakter unik mereka dalam sesuatu koleksi tersebut. 

A BATHING APE®, diasaskan di Tokyo pada tahun 1993, dan sejak itu menjadi salah satu jenama gaya hidup terkemuka terutamanya dalam kalangan jenama pakaian jalanan di Jepun dan di seluruh dunia. 

#Coach

Artikel berkaitan: PRADA X ADIDAS A + P LUNA ROSSA 21, TAMPIL DALAM DUA WARNA

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

COACH x TOM WESSELMANN, MERAIKAN KARYA ARTIS POP TERNAMA

Bacaan Lanjut

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut

BOSS LEGEND SERIES, INSPIRASI GAYA FREDDIE MERCURY

Bacaan Lanjut

NB FOR JADEN SMITH VISION RACERS, TARUHAN DUA WARNA EPIK

Bacaan Lanjut

YOON CHAN-YOUNG SEBAGAI DUTA COACH KOREA

Bacaan Lanjut