Skip to content

BOSS EYEWEAR X WU CHUN

Kongsikan artikel ini

BOSS EYEWEAR PERKENAL WU CHUN SEBAGAI DUTA KEMPEN BAGI MUSIM 2020. SATU KEBANGGAAN BUAT ORANG ASIA UNTUK DAPAT MELIHAT WAJAH ASLI ASIA MENGHIASI KEMPEN FESYEN BERTARAF DUNIA. 

Wajah-wajah Asia mula menjadi rebutan klien-klien fesyen. Keberadaan orang Asia dalam dunia fesyen telah diakui dan mendapat tempat yang sewajarnya. Konsep diversifikasi disambut baik oleh kebanyakan rumah fesyen masa kini.

Impak wajah Asia dalam lapangan fesyen semakin kelihatan, maka itu jenama BOSS Eyewear turut sama mengangkat ikon Asia sebagai duta kempen yang terbaru. Dedikasi koleksi kaca mata untuk musim 2020.

Wu Chun diumumkan sebagai duta kaca mata BOSS 2020. Bintang filem dan TV Asia serta usahawan ini sudah tidak asing lagi bakat seninya di kalangan pengikut hiburan Asia. Gaya dan personalitinya disenangi ramai serta seringnya bergelar selebriti lelaki yang bijak bergaya.

Pengaruh yang dimilikinya mencipta sinergi yang segar antara pelakon itu dengan jenama BOSS. Lantas menjadikannya pilihan tepat untuk menampilkan gaya pengenalan dari koleksi kaca mata BOSS musim bunga/panas 2020.

Untuk penghasilan kempen, Wu Chun bekerjasama dengan pengarah, Matthew Brookes. Kempen tersebut menggabungkan optimis warna pop, kehebatan dan kemungkinan yang tiada batasan. Wu tampil dalam aksi santai dan ceria dengan cara yang tersendiri. Kempen ini telah dilancarkan bulan lalu tersedia di kesemua platform digital.

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

BOSS LEGEND SERIES, INSPIRASI GAYA FREDDIE MERCURY

Bacaan Lanjut

H&M MENYUNTING PETE DAVIDSON

Bacaan Lanjut

FESYEN UPDATE! TIGA HIMPUNAN MESTI TAHU SEKARANG

Bacaan Lanjut

STYLISH SAAT MUSIM PERAYAAN DENGAN CALVIN KLEIN

Bacaan Lanjut

VISUAL FESYEN BALENCIAGA

Bacaan Lanjut