Skip to content

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Kongsikan artikel ini

‘ATTITUDE’ BOSS YANG BAHARU DITERJEMAHKAN MELALUI PENAMPILAN SEKUMPULAN INDIVIDU BERPENGARUH. MEREKA MEREFLEKSIKAN IDENTITI JENAMA BOSS YANG TERKINI. SELEBRITI KOREA SELATAN, LEE MIN-HO ANTARA YANG MENJADI WAJAH UTAMA. 

Future

Membina kejayaan luar biasa, setelah mengolah semula jenamanya sejak awal tahun 2022, ia telah membentuk rentak jenama baharu yang ternyata memberi inspirasi dan memperkasakan orang ramai untuk menjadi BOSS mereka sendiri, musim baharu menyaksikan jenama itu telah bekerjasama dengan kumpulan individu merangkumi selebriti, atlet dan model untuk menerokai sudut baharu pada peringkat yang lebih mendalam. 

Kempen ini menyediakan platform untuk menyampaikan cerita penuh makna, bertujuan dan menghubungkan komuniti BOSS. Bintang yang memberi inspirasi dengan kisah mereka tentang perkara yang diperlukan untuk menjadi BOSS anda sendiri telah mengambil perhatian. Pereka kandungan TikTok, Khaby Lame membintangi kempen ini, bersama pemain tenis Itali Matteo Berrettini, pelari Jerman Alica Schmidt dan peninju Britain Anthony Joshua.

Lee Min-Ho

Matteo Berrettini

Duta jenama global ini, yang diperkenalkan dalam kempen pada Januari lalu, masing-masing mempunyai perkongsian tersendiri dan koleksi kapsul rekaan bersama BOSS. Buat pertama kalinya dalam sejarah kempen BOSS, supermodel British dan ikon Naomi Campbell menyertai barisan kempen BOSS khas musim ini. Model Amerika Kendall Jenner, penyanyi rap Amerika yang terkenal di dunia Future, dan penyanyi dan pelakon Korea Selatan Lee Min-ho mencemerlangkan lagi penghasilan kempen. Mereka sempat berkongsi pandangan mereka mengenai perkara yang menjadikan BOSS. 

Anthony Joshua

Kempen dihasilkan dengan menggunakan tiga warna utama, hitam, camel dan putih. Yang secara tidak langsung, membentuk nuansa warna untuk koleksi pakaian dan aksesori BOSS musim luruh/dingin 2022. 

Artikel berkaitan: SEPATU STYLISH UNTUK BEPERGIAN. FERRAGAMO NOMADIC PILIHAN TEPAT.

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut
H&M Rabanne

H&M MEMBAWA GLITZ & GLAMOUR DENGAN RABANNE

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

Bacaan Lanjut
10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut
15 SEGAK DAN ANGGUN DI LACMA ART + FILM GALA 2023

15 SEGAK DAN ANGGUN DI LACMA ART + FILM GALA 2023

Bacaan Lanjut