Skip to content

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Kongsikan artikel ini

‘ATTITUDE’ BOSS YANG BAHARU DITERJEMAHKAN MELALUI PENAMPILAN SEKUMPULAN INDIVIDU BERPENGARUH. MEREKA MEREFLEKSIKAN IDENTITI JENAMA BOSS YANG TERKINI. SELEBRITI KOREA SELATAN, LEE MIN-HO ANTARA YANG MENJADI WAJAH UTAMA. 

Future

Membina kejayaan luar biasa, setelah mengolah semula jenamanya sejak awal tahun 2022, ia telah membentuk rentak jenama baharu yang ternyata memberi inspirasi dan memperkasakan orang ramai untuk menjadi BOSS mereka sendiri, musim baharu menyaksikan jenama itu telah bekerjasama dengan kumpulan individu merangkumi selebriti, atlet dan model untuk menerokai sudut baharu pada peringkat yang lebih mendalam. 

Kempen ini menyediakan platform untuk menyampaikan cerita penuh makna, bertujuan dan menghubungkan komuniti BOSS. Bintang yang memberi inspirasi dengan kisah mereka tentang perkara yang diperlukan untuk menjadi BOSS anda sendiri telah mengambil perhatian. Pereka kandungan TikTok, Khaby Lame membintangi kempen ini, bersama pemain tenis Itali Matteo Berrettini, pelari Jerman Alica Schmidt dan peninju Britain Anthony Joshua.

Lee Min-Ho

Matteo Berrettini

Duta jenama global ini, yang diperkenalkan dalam kempen pada Januari lalu, masing-masing mempunyai perkongsian tersendiri dan koleksi kapsul rekaan bersama BOSS. Buat pertama kalinya dalam sejarah kempen BOSS, supermodel British dan ikon Naomi Campbell menyertai barisan kempen BOSS khas musim ini. Model Amerika Kendall Jenner, penyanyi rap Amerika yang terkenal di dunia Future, dan penyanyi dan pelakon Korea Selatan Lee Min-ho mencemerlangkan lagi penghasilan kempen. Mereka sempat berkongsi pandangan mereka mengenai perkara yang menjadikan BOSS. 

Anthony Joshua

Kempen dihasilkan dengan menggunakan tiga warna utama, hitam, camel dan putih. Yang secara tidak langsung, membentuk nuansa warna untuk koleksi pakaian dan aksesori BOSS musim luruh/dingin 2022. 

Artikel berkaitan: SEPATU STYLISH UNTUK BEPERGIAN. FERRAGAMO NOMADIC PILIHAN TEPAT.

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SEJAK TAHUN 90-AN

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH SEJAK TAHUN 90-AN

Bacaan Lanjut
5 PELAKON YANG HAMPIR MAUT KETIKA MENJALANI PENGGAMBARAN

5 PELAKON HAMPIR MAUT KETIKA MENJALANI PENGGAMBARAN

Bacaan Lanjut
RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

Bacaan Lanjut
5 SUPERFOOD PERLU AMBIL UNTUK MILIKI PROSTAT YANG SIHAT

5 SUPERFOOD PERLU AMBIL UNTUK MILIKI PROSTAT YANG SIHAT

Bacaan Lanjut
glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut