Skip to content

LIMA BEG MESTI MILIKI SEBELUM TIBA TAHUN BARU

5 BEG LELAKI MESTI MILIKI SEBELUM TIBA TAHUN BARU

Kongsikan artikel ini
1 of 5

 

SAAT SENARAI INI DIKONGSIKAN, KITA BAKAL MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA 2022. ADAKAH 2022 TAHUN BERMAKNA BUAT ANDA? APA PUN, MENUNJANG AKHIR TAHUN INI, TENTU ANDA SEBAGAI PENCINTA FESYEN HARUS TETAP TAMPIL STYLISH DAN NYAMAN. SEMAK LIMA CADANGAN BEG BARU UNTUK GAYA AKHIR TAHUN. 

Musim perayaan tiba lagi. Dan ia seolah-olah datang sedikit lebih awal setiap tahun, bukan? Hiasan musim perayaan yang sinonimnya dengan Krismas, seperti lampu kelip-kelip, pokok Krismas dan sebagainya-Disember tiba dan meledak, paparan tingkap terlihat indah bak magis musim perayaan. 

Ia mungkin kelihatan seperti terlalu cepat, tetapi terdapat banyak manfaat sebenar jika bermula awal sewaktu musim perayaan-terutamanya apabila menyentuh hal membeli hadiah. Mengapa perlu bergesa di kemudian hari apabila anda boleh menyelesaikan semuanya sekarang dan kemudian duduk tenang pada minggu depan? Untuk itu, anda akan lega mendengar bahawa kami juga telah melakukan kerja asas sebagai persiapan acara utama tersebut. 

Item yang paling ideal untuk dijadikan bingkisan atau kepunyaan sendiri adalah beg. Desain beg yang praktikal, mudah dibawa, dilengkapi dengan tali panjang yang dapat disilang pada tubuh, sudah pasti menjadi pilihan yang ideal untuk menemani pelbagai aktiviti. 

Apakah anda sudah berfikir menemukan rekaan beg yang tepat? Jika belum, cuba semak cadangan beg berikut yang dapat menyempurnakan tampilan, selain itu ideal untuk dijadikan hadiah sempena musim perayaan. 

Beg baru pilihan GLAM Lelaki, semak halaman sebelah

VERSACE

1 of 5

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut
Paris fashion week 2024

15 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI PARIS FASHION WEEK FALL 2024

Bacaan Lanjut
Milan fashion week 2024

25 GAYA MENSWEAR SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN FASHION WEEK 2024

Bacaan Lanjut
fashion week 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR 2024

Bacaan Lanjut