Skip to content

LOUIS VUITTON AEROGRAM SIMBOL APRESIASI MODEN

LOUIS VUITTON AEROGRAM SIMBOL APRESIASI MODEN

Kongsikan artikel ini

LOUIS VUITTON HADIRKAN KOLEKSI AEROGRAM YANG DISTINGTIF PADA TIAP REKAAN NYATANYA  TERKANDUNG INSPIRASI PENUH MAKNA DAN SARAT KEGUNAAN.

Koleksi Aerogram khusus aksesori kulit untuk lelaki dihadirkan Louis Vuitton sempena musim luruh/dingin 2022.

Pada asalnya, koleksi ini merupakan penghormatan kepada seni pengembaraan moden, Aerogram mempamerkan perincian dan reka bentuk yang ‘sleek’ serta kontemporari sifatnya dan berunsurkan dunia penerbangan. Melambangkan kekuatan dan kemewahan yang kini diolah melalui teknik tertentu terhadap permukaan kulit yang kemudian dihiasi monogram, menghasilkan tampilan berkilau dan mewah, sekaligus memberi opsyen gaya yang pelbagai kala kembara. 

Apalagi musim percutian telah tiba. Rancang percutian dengan baik. Dan selain membawa helaian dan produk grooming, bagasi kembara perlu disiapkan.

Melalui Aerogram, Louis Vuitton ‘melawat’ semula ikon seperti beg Messenger dan Keepall, serta item keperluan lain. Mengolah intipati mereka dan mengubahnya ke tahap praktikal dan keanggunan baharu. 

Aksesori utama-beg gaya yang besar dengan poket depan, tali bahu yang kukuh dan pemegang atas; beg pinggang dengan kedua-dua poket dan zip dan flap, dan poket berzip-diperbuat daripada bahan kulit bermutu yang lembut lagi berstruktur, dilengkapi logo LV metalik. 

Pada rangkaian aksesori yang lebih besar, tali jacquard boleh laras dengan huruf Louis Vuitton disesuaikan dengan kelengkapan bergaya dan kefungsian asalnya terdapat pada peti trunk buatan tangan Louis Vuitton sendiri. Setiap rekaan juga mempunya tag bagasi yang boleh disesuaikan mengikut jenis beg. Turut membolehkan pemilik menambah identiti gaya tersendiri. 

Istimewa untuk musim ini, barisan Aerogram berkembang dengan aksesori penting lain seperti beg hujung minggu Keepall 50 dan teman kembara yang mesti ada seperti dompet Zippy Vertical dan dompet kompak Pilot. Perpaduan motif yang memikat, palet warna dan siluet tegas tampil dalam wujud jinjingan terangkum dalam Aerogram. 

Untuk menyuguhkan art of surprise, untuk terkejut dan memberi kejutan seperti kehadiran elemen playful pada setiap aksesori. 

Artikel berkaitan: SIAP SEDIA CUACA SEJUK! GIORGIO ARMANI NEVE FW22 SOLUSI BAJU SEJUK TERBAIK

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
Franck Muller Malaysia

TIGA EKSPRESI MASA JAM TANGAN FRANCK MULLER LONG ISLAND EVOLUTION TERBAHARU

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut
Paris fashion week 2024

15 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI PARIS FASHION WEEK FALL 2024

Bacaan Lanjut
Uniqlo miracle air

5 SEBAB ANDA PERLU MELENGKAPKAN GEROBOK WORKWEAR ANDA DENGAN UNIQLO MIRACLE AIR

Bacaan Lanjut