Skip to content

Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Kongsikan artikel ini

Ruark melancarkan Siri 100 sistem muzik yang menawarkan lonjakan dalam kualiti audio evolusi dan gabungan kesenian dan inovasi yang lancar.

Merangkumi pengetahuan bertahun-tahun dengan wajah baharu yang menakjubkan, R410 menawarkan pengalaman audio yang luar biasa yang akan menyerlahkan kord harmoni dengan hati dan jiwa.

Encik Soong Jan Hsung, Ketua Pegawai Eksekutif berkata sebagai pengedar tunggal Ruark di Malaysia sejak 2020, kami sangat teruja untuk membawa masuk produk audio yang sangat baik ini yang pasti menarik minat pencinta muzik dan peminat reka bentuk. Dengan Siri 100, VSTECS dan Ruark teruja untuk sekali lagi meningkatkan pengalaman mendengar muzik pelanggan kami dengan produk yang kelihatan sehebat bunyinya.

SISTEM MUZIM REVOLUSIONER 100 SIRI RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Ruark Siri 100

“Selepas tiga tahun pembangunan, kami benar-benar teruja dengan apa yang ditawarkan oleh 100 Series. Kami percaya ia akan membuka lembaran baharu dan menarik untuk Ruark. Selain daripada pemacu tweeter yang diambil daripada pembesar suara MR1 kami yang memenangi anugerah, segala-galanya tentang Siri 100 kami adalah baharu! Pelanggan boleh mengharapkan Siri 100 menampilkan produk yang direka bentuk untuk dilihat dan direka bentuk untuk didengari,” kata Alan O’Rourke, Pengarah Urusan.

R410 telah direka terutamanya untuk penstriman dan menjadikan perkhidmatan muzik dan radio terbaik yang tersedia dalam talian. Walaupun pengguna masih boleh berhubung dengan peranti lama seperti meja putar atau pemacu CD.

Siri 100 menyediakan pencinta muzik dengan pemproses berkuasa yang mampu menyokong fail dan strim audio berkualiti tinggi, termasuk Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay dan Chromedacast terbina dalam. Pemproses untuk R410 ini juga menyediakan antara muka pengguna yang licin, mengendalikan arahan daripada pengawal RotoDial.

Ciri yang dibawa dari Siri R mereka dan aplikasi telefon pintar dengan segera memaparkan interaksi pada paparan warna resolusi tinggi baharu. Sementara itu, orientasi potret paparan meniru cara pengguna melihat perkhidmatan muzik pada telefon pintar mereka menjadikan navigasi intuitif dan mudah.

1. DIREKA UNTUK DILIHAT

Dengan perhatian yang luar biasa terhadap perincian, perkadaran yang sempurna dan gaya moden yang diilhamkan oleh tujuh puluhan. R410 direka bentuk untuk meningkatkan ruang dalaman. Hanya bahan berkualiti terbaik telah digunakan, daripada gril dan kabinet buatan tangan kepada komponen yang dibentuk dengan ketepatan.

Siri 100 mempamerkan keseimbangan teliti sinergi antara kabinet, penguat dan reka bentuk unit pemacu Ruark. Kejuruteraan daripada sustainable wood yang telah disambung, diwarnakan dan digubah semula, kayu eko yang terhasil hampir menyerupai kayu keras yang tumbuh perlahan. Tetapi dengan faedah tambahan daripada corak dan warna bijian yang konsisten yang kurang terdedah kepada perubahan mengikut peredaran masa.

Selain itu, Siri 100 menampilkan penambahbaikan pada sistem kawalan RotoDial. R410 juga didatangkan dengan alat kawalan jauh boleh dicas semula yang sepadan dengan sambungan Bluetooth yang dipertingkatkan. Bermakna penyasaran tidak diperlukan.

2. DIREKA UNTUK DIDENGAR

Reka bentuk yang menarik bagi Siri 100 menimbulkan jangkaan yang tinggi dalam bunyi. Unit-unit ini berdiameter lebih besar daripada model sebelumnya dan menyampaikan bass yang lancar dan berkuasa. Dengan tweeter 20mm tersuai untuk R410 menambah perincian dan suasana yang hebat.

Ruark juga telah memilih penguat digital generasi baharu untuk R410. Menyediakan kecekapan dan output yang tinggi dengan ultralow distortion. Bersama-sama dengan komponen gred audiophile, Burr-Brown DAC, sistem pembesar suara yang aktif sepenuhnya dan teknologi pemprosesan audio terkini. Ruark telah mencapai lonjakan ajaib dalam prestasi yang akan membawa pelanggan lebih dekat kepada bunyi yang mereka gemari.

Artikel berkaitan: Hadiah Akhir Tahun Terbaik Buat Lelaki Yang Sukakan Gajet

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut

YUNA MENCIPTA REKOD MEMBUAT PERSEMBAHAN KEPADA 4000 ORANG MALAYSIA TERBESARNYA

Bacaan Lanjut