Skip to content

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Kongsikan artikel ini

Jenama kopi legenda Bacha Coffee diasaskan di Marrakech pada tahun 1910, telah meneruskan jelajah dunianya ke tengah-tengah Kuala Lumpur Suria KLCC.

Dengan sejarah yang kaya naratif dan koleksi jenama mewah yang mengagumkan, destinasi ikonik ini menggabungkan warisan dengan lancar dan inovasi menjadikannya pilihan yang sesuai untuk debut Bacha Coffee dalam sempadan Malaysia.

Menduduki kawasan seluas 7,000 kaki persegi, yang terbaru dalam legasi itu akan membawa Malaysia konsep penuh Bacha Coffee, menampilkan butik, kaunter bawa pulang dan bilik kopi semuanya dalam satu ruang yang menawan.

Sehingga 92 tetamu boleh dimuatkan, sama ada mereka memilih untuk menjamu selera di tempat makan peribadi eksklusif KLCC.

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Bacha Coffee mengubah kopi daripada komoditi harian kepada pengalaman deria. Daripada yang luar biasa bean sendiri kepada kemungkinan yang tidak berkesudahan menunggu untuk diterokai melalui pelbagai aksesori kopi, koleksi kopi dan produk gourmet.

Semasa anda melangkah ke alamnya, perubahan berlaku membawa anda kembali ke zaman dahulu. Dinding yang dihiasi dengan bekas kopi ambar yang cemerlang membangkitkan rasa nostalgia, manakala ruang bergema dengan simfoni bunyi.

Bacha Coffee

Di tengah-tengah suasana ini, aroma yang memikat dikisar Bean Arabika mempamerkan mantranya, menyedarkan deria anda kepada keajaiban yang terdapat dalam setiap cawan.

Bersiar-siar melalui teladan besar 7,000 kaki persegi ini yang bukan sahaja memperkenalkan beberapa yang belum pernah terjadi sebelumnya ciri-ciri tetapi juga memberi isyarat kepada anda untuk melintasi dari pusat bandar Kuala Lumpur.

Para tetamu dijemput untuk menikmati ketenangan dalam ruang terpencil di ruang makan peribadi pertama yang akan diperkenalkan. Setelah bersedia, mereka boleh membuka panel gelongsor untuk menjadi sebahagian daripada permaidani yang meriah bilik kopi yang berwarna-warni.

Bacha Coffee

Mengikuti jejak langkah banyak watak yang memberi inspirasi, anda boleh memilih daripada lebih 200 jenis 100% Kopi Arabika untuk melengkapi hidangan kulinari dari menu tradisional KLCC.

Bagi anda yang mendambakan pengalaman alfresco yang menyegarkan, pilihan untuk menjamu selera di tengah-tengah kehijauan yang subur menanti.

Artikel berkaitan: Kopi Kegemaran Angel Chen Untuk Tahun Baru Cina

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut

YUNA MENCIPTA REKOD MEMBUAT PERSEMBAHAN KEPADA 4000 ORANG MALAYSIA TERBESARNYA

Bacaan Lanjut