Skip to content

GARMIN EPIX GEN 2, FENIX 7 & INSTINCT 2: JAM TANGAN PINTAR BUAT LELAKI MODEN

Kongsikan artikel ini
1 of 4

Sama ada untuk kesihatan, pengembaraan mahupun bergaya, jam tangan pintar Garmin FENIX 7, EPIX GEN 2 dan INSTINCT 2 membariskan fungsi dan teknologi terkini untuk lelaki moden yang aktif.

Penyelaras & teks MUZAMMIN MUZLAN Foto AIMAN YAZID Grooming ZAC LEE HENG CONG Model HADRI HASHIM

Hari ini, jam tangan bukan lagi sebagai penentu waktu sahaja. Jam tangan pintar kini sinonim dengan fungsi kesihatan, pengembaraan dan gaya. Peneraju dalam jam tangan pintar, Garmin memperkenalkan tiga model baharu iaitu EPIX GEN 2, FENIX 7 dan INSTINCT 2 yang masing-masing mempunyai fungsi dan teknologi unik, serta desain yang tersendiri.

Garmin EPIX GEN 2, FENIX 7 dan INSTINCT 2

Kesihatan adalah simbol kekayaan sebenar. Jam tangan pintar Garmin dapat menyempurnakan setiap gaya hidup  lelaki moden masa kini dengan menggunakan data sains terus dari pergelangan tangan. Selain menjadi  motivasi untuk mencapai matlamat kesihatan, kecergasan mahupun pengembaraan, ia turut menjadi gajet untuk berhubung terus  ke dunia digital dan sosial media.

Garmin kekal dengan reka bentuk yang klasik, cukup versatil dan mudah dipadankan dalam apa jua gaya dan suasana. EPIX GEN 2 ditujukan untuk penggemar aktiviti luar yang berfesyen yang mementingkan stail dan nikmat kehidupan. FENIX 7 pula sesuai untuk pencari cabaran dan cukup berani untuk menyertai triatlon atau sebarang sukan luar, manakala jam tangan pintar INSTINCT 2 pula buat lelaki yang tech-savvy dan mahukan keseronokan dalam kehidupan.

1 of 4

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

HUAWEI P50 & WATCH GT 3 PRO: MENDEFINISI ESTETIKA TEKNOLOGI MASA HADAPAN

Bacaan Lanjut

GARMIN MALAYSIA MELANCARKAN VIVOMOVE SPORT & VENU 2 PLUS DENGAN FUNGSI SUARA BERINTERGRASI

Bacaan Lanjut

#GLFIRSTGAYAHIDUP KUASAI HARI ANDA DENGAN HUAWEI WATCH GT 3

Bacaan Lanjut

HUAWEI WATCH 3 SERIES KINI DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

4 SEBAB GARMIN FORERUNNER 55 TERBAIK BUAT PELARI DAN ATLET

Bacaan Lanjut
Connected Edisi Golf Kian Pintar 01

Connected Edisi Golf Kian Pintar

Bacaan Lanjut