Skip to content

montblanc summit 3

PADUAN TEKNOLOGI DENGAN LEGASI MONTBLANC SUMMIT 3

Kongsikan artikel ini

MONTBLANC MEMPERKENALKAN THE SUMMIT 3 YANG DIPERKASAKAN DENGAN WEAR OS TERKINI DARIPADA GOOGLE.

Sejak pertama kali Montblanc memperkenalkan jam tangan pintar mereka bernama The Summit, ia menjadi pilihan pengumpul jam kerana ia masih menggabungkan esen rekaan premium. Kini, Montblanc Summit 3 diperkemaskan lagi dengan rasa lebih mewah, selari dengan DNA Montblanc.

The Summit 3 yang khusus buat kelompok Luxury Business Lifestyle diperbuat daripada titanium dan talinya pula hadir dalam pilihan kulit serta getah. Material mewah ini nyata mampu memuaskan permintaan mewah serta dipadukan dengan teknologi terkini Google, lalu memudahkan lagi aktiviti harian.

Jam tangan pintar terbaru Montblanc ini hadir dalam tiga versi yakni, Titanium Grey, Titanium Black dan Titanium Bicolor memberi seleksi lebih banyak pada klien. Sebagai meneruskan legasi, permukaan jam tangan ini mempunyai pilihan ikonik Montblanc seperti permukaan jam tangan Geosphere, Boheme dan 1858. Serta pilihan moden yang mampu memberi informasi terkini kepada si pemakai.

Menambahkan lagi gaya mewah ke karakter aktif, Montblanc Summit 3 didatangkan khas dengan tali kulit dan tali getah. Dengan sistem terkini Wear OS oleh Google, segala aplikasi boleh menambah baik kelangsungan hidup yang memilih The Summit 3. Hanya jalani aktiviti harian dengan menggunakan navigasi di pergelangan tangan.

PAUTAN BERKENAAN: THE GRAY MAN : LASAK, MANTAP LAGI MENDEBARKAN

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

KAMEHAMEHAAA! SWATCH LANCAR KOLEKSI BERSAMA DRAGON BALL Z

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN WOMAN OF THE YEAR, AINA ABDUL

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN EVER SO COOL, SYAFIQ KYLE

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN GLORIOUS TEA CONNOISSEUR, BRYAN LOO

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN THE NEW DRAMATIC MOOD, KEL WEN

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN MAN OF ERA, AWAL ASHAARI

Bacaan Lanjut