Skip to content

BLEU DE CHANEL PERKENAL SET BERCUKUR

Kongsikan artikel ini

Chanel terus memanjakan penggemar lelakinya apabila melancarkan pula himpunan bercukur istimewa menerusi rangkaian minyak wangi ikoniknya, Bleu De Chanel.

Sedekad berada di pasaran, Blue De Chanel pantas menjadi antara haruman kegemaran lelaki seluruh dunia. Haruman dalam kelalang kaca empat segi dalam ton biru malam itu menyuntik kesegaran, berbau mahal dan cukup maskulin.

Menyedari ia menjadi kesukaan ramai jejaka dan perempuan yang mencium bau ini mudah sekali memuja lelaki yang mereka sukai, Chanel meneroka idea untuk mengembangkan lagi haruman ini.

Lantas Chanel memperkenalkan Bleu De Chanel All-Over Spray, didatangkan dalam smeburan tubuh yang bersifat lebih mesra dan fleksibel. Semburan ini membuatkan pemakaian haruman lebih mesra dan boleh disemurkan pada tubuh dengan lebih menyeluruh juga pada pakaian. Semburan badan ini juga boleh dijadikan sebagai ‘touch-up’ pada pertengahan hari atau selepas bersukan.

SET CUKURAN EDISI TERHAD

Berpandukan kajian, seramai 70 peratus lelaki dewasa di seluruh dunia melakukan rejim bercukur setiap hari. Memahami keperluan itu, Chanel memperkenalkan set bercukur eksklusif yang dibarisi dengan krim cukuran, berus dan juga beg mini untuk mengisi keperluan grooming. ‘Shaving Cream’ yang membarisi keluarga baharu Bleu De Chanel ini dicipta untuk memberikan lelaki di luar sana pengalaman bercukur yang lebih lancar dan bersih. Ia mencipta buih pada kulit yang sudah dilembapkan dengan air lantas menjadikan aktiviti bercukur menjadi cukup lancar. Teksturnya buihnya juga jernih jadi anda boleh nampak jelas bahagian yang perlu dicukur, bukan seperti buih krim cukuran yang biasa. Beg mini kembara ini sedondon dengan warna Bleu De Chanel, biru navy, yang seperti kata Coco Chanel, warna yang paling chic untuk lelaki.

BLEU DE CHANEL PARFUM

Haruman ini adalah ekspresi kepada kebebasan seorang lelaki yang diterjemahkan kepada bau kayu-kayan yang malar segar. Sandalwood bercantum dengam ambery cedar dan juga tonka bean, lantas mencipta sebuah bau-bauan yang hangat lagi sensual.

Artikel Berkaitan: Chanel N°5, Lapan Ikon Yang Pernah Membintangi Iklannya

 

By Khairul Abidin
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Henry Jacques Malaysia

HENRY JACQUES MEMPERKENALKAN WANGIAN BERHARGA RM45,000

Bacaan Lanjut

12 WANGIAN PILIHAN GLAM LELAKI DAN RIZAL RASID UNTUK LEBARAN 2024

Bacaan Lanjut
Lush Malaysia

LUSH MALAYSIA LANCAR STOR KE-10 DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut
Montblanc Explorer Platinum

SEMANGAT HERO PENGEMBARAAN MONTBLANC EXPLORER PLATINUM BAHARU

Bacaan Lanjut

7 TANDA RAMBUT SEMAKIN MENIPIS & CARA UNTUK ELAK JADI BOTAK

Bacaan Lanjut

BULU BAWAH LENGAN, PERLU CUKUR ATAU TIDAK?

Bacaan Lanjut