Skip to content

BRIGHT DEDAHKAN RAHSIA KULIT PUTIH LELAKI THAI

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Interviu eksklusif bersama Bright Vachirawit menyelongkar rahsianya bagaimana dia menjaga kulit muka dengan teliti.

Kiehls Bright

Kiehl’s cipta keajaiban menerusi dalam misi menyempurnakan kulit bersinar bab gelas! Tiada lagi masalah kulit bintik hitam bersama Clearly Corrective Solution yang juga merupakan serum no.1 pilihan dunia. Sejak dilancarkan lebih 10 tahun yang lalu, keupayaannya tidak lagi disangkal kerana serum ini berkesan untuk mencerahkan kulit wajah serta merawat bintik-bintik gelap dan hiperpigmentasi yang degil. Tahukah anda, satu botol serum ini terjual setiap 8 saat, serum ini bertindak pantas kerana menawarkan teknologi tinggi dengan formula yang dipertingkatkan. Kandungan bahan-bahan seperti Activated C dan Proxylane yang dipatenkan berupaya buat kulit punya efek gelas.

Formula aktif seperti vitamin C yang stabil dan kuat ini mengurangkan melanin berlebihan merentas lapisan kulit untuk mengurangkan kesan bintik gelap, menyekatakan tona kulit dan meningkatkan kecerahan kulit secara keseluruhan. Kandungan Proxylane merupakan ramuan yang dipatenkan sebagai fungsi memperbaiki tekstur kulit dari dalam kulit serta melicinkan permukaan kulit wajah.

kiehls bright

Apabila digabungkan kedua-dua ramuan ini mencipta satu-satunya serum pencerah dengan teknologi penembusan multi-layer yang mampu meningkatkan kejernihan kulit secara klinikal dalam masa 1 minggu sahaja. Percayalah, 96 % pengguna menunjukkan kulit lebih cerah, licin dan bersih. Clearly Corrective Dark Spot Solution bersama Kiehl’s Derma Reader Pro yang inovatif. Keputusan lebih efektif apabila anda singgah ke butik Kiehl’s dan mencuba New Clarity Index yang akan mengukur apa juga masalah kulit anda.

1 of 2

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LIMA BEG MENARIK DARI KOLEKSI LOUIS VUITTON TAIGARAMA 2023

5 BEG LELAKI MENARIK DARIPADA KOLEKSI LOUIS VUITTON TAIGARAMA 2023

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI CHEF TABLE: PENGALAMAN KULINARI EKSKLUSIF YANG PERTAMA

Bacaan Lanjut
FAHAD IMAN MAKIN ‘DARING’ BERFESYEN, “JUST LIVING LIFE!”

FAHAD IMAN MAKIN ‘DARING’ BERFESYEN, “JUST LIVING LIFE!”

Bacaan Lanjut
5 PUNCA MATI PUCUK YANG KAUM ADAM PERLU ELAKKAN

5 PUNCA MATI PUCUK YANG KAUM ADAM PERLU TAHU

Bacaan Lanjut
KONTROVERSI 2 FINALE RANCANGAN REALITI KOREA “Physical 100”, SIAPA YANG PATUT MENANG?

RANCANGAN NETFLIX KOREA “PHYSICAL: 100” CETUS KONTROVERSI, SIAPA YANG PATUT MENANG?

Bacaan Lanjut

4 KRIM PELEMBAP MUKA LELAKI PALING ALPHA

Bacaan Lanjut