Skip to content

FORMULA ANTIBAKTERIA PILIHAN MANDIAN MASA KINI

Kongsikan artikel ini
1 of 2

HIDUP LEBIH BAIK, LEBIH TERJAGA DENGAN RANGKAIAN MANDIAN TERBARU FOLLOW ME YANG MENYENANGKAN GAYA HIDUP ANDA.

Sudah menjadi trend masa kini, segalanya berasaskan formula antibakteria. FOLLOW ME turut perkenalkan rangkaian mandian badan yang berasaskan formula antibakteria. Dua produk iaitu FOLLOW ME Anti-Bacterial Deep Cleansing Charcoal dan FOLLOW ME Anti-Bacterial Daily Detox Tea Tree bakal menyempurnakan aktiviti mandian anda di rumah.

Mandian badan FOLLOW METM Deluxe Gold Anti-Bacterial serba baharu dirumuskan dengan formula berasaskan tumbuhan dengan Formulasi Unggul yang membunuh 99.999% kuman dan bakteria berbahaya. Deluxe Gold ialah formula piawaian emas yang diperkaya dengan ekstrak tumbuhan semula jadi seperti melaleuca (tea tree) & arang yang diketahui mengukuhkan lagi ramuan antibakteria yang memberikan perlindungan berserta haruman semerbak yang menyegarkan. Produk ini dicipta untuk memberikan pengalaman mandian yang lebih menarik kepada pengguna, sekali gus memberikan ketenangan fikiran dengan formula antibakteria semula jadi yang melindungi kulit. Hasil ujian dermatologi juga mengesahkan bahawa rangkaian mandian FOLLOW ME Antibakterial ini tidak mengandungi paraben mahupun triklosan serta terbukti lembut ke atas semua jenis kulit. FOLLOW METM Deluxe Gold terbukti Halal, selamat, lembut dan sesuai untuk seisi keluarga.

Siri FOLLOW METM Deluxe Gold Anti-Bacterial mengandungi formula unggul yang Halal serta lebih berkesan yang membunuh 99.999% kuman dengan bahan-bahan antibakteria berasaskan tumbuhan lebih unggul yang telah diuji ke atas bakteria E. Coli dan Salmonella. Formula FOLLOW ME™ baharu dengan arang semula jadi dan ekstrak melaleuca (tea tree) telah diuji secara dermatologi dan terbukti mampu membersih dan detoks kulit secara mendalam, tanpa alkohol, tanpa sabun dan tanpa minyak mineral:

Kenali dua produk terbaru ini:

FOLLOW METM ANTI-BACTERIAL DEEP CLEANSING CHARCOAL

FOLLOW ME™ Deluxe Gold Deep Cleansing Anti-Bacterial Body Wash; mandian badan dengan rumusan unggul yang Halal, diperkaya dengan ekstrak arang semula jadi untuk membersihkan secara rapi dan menghapuskan 99.999% kuman. Arang memberikan pelbagai manfaat kepada kulit seperti pembersihan rapi dan peluluran tanpa menghapuskan minyak semula jadi pada kulit. Ia juga membuang kotoran yang lebih dalam, termasuk kulit mati dan bintik hitam dan menyahtoksinkan dan mengetatkan kulit dan pori. Produk yang tidak merengsakan ini telah diuji secara dermatologi dan lembut kepada kulit, lantas memberikan perlindungan bakteria semula jadi dan serba lengkap untuk seisi keluarga.

1 of 2

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

RALPH LAUREN HADIRKAN POLO ORIGINALS

Bacaan Lanjut

BRAD PITT DAN KEKASIH BARUNYA, LE DOMAINE

Bacaan Lanjut
A TOAST TO ARTISTRY: ROYAL SELANGOR LANCARKAN KOLEKSI MUSIM LURUH 2022

KOLABORASI CHEF RICKY DAN CK KHO UNTUK KOLEKSI ‘A TOAST TO ARTISTRY’

Bacaan Lanjut
ATASI KELETIHAN DENGAN 6 GAYA HIDUP SIHAT INI

ATASI KELETIHAN DENGAN 6 GAYA HIDUP SIHAT INI

Bacaan Lanjut
10 FESYEN PALING MENYERLAH DI FESTIVAL FILEM VENICE KE-79

10 FESYEN PALING MENYERLAH DI FESTIVAL FILEM VENICE KE-79

Bacaan Lanjut
CAHAYA MATA SELEBRITI PALING BERGAYA DI DUNIA, SIAPA DI TANGGA TERATAS?

CAHAYA MATA SELEBRITI PALING BERGAYA DI DUNIA, SIAPA DI TANGGA TERATAS?

Bacaan Lanjut