Skip to content

LEE JONG SUK KEMBALI DENGAN DRAMA TERBARU BIG MOUTH

LEE JONG SUK KEMBALI DENGAN DRAMA TERBARU BIG MOUTH

Kongsikan artikel ini
1 of 3

SELEPAS “DOCTOR STRANGER”,”PINOCCHIO” DAN “ROMANCE IN A BONUS BOOK”, KINI LEE JONG SUK TAMPIL BERAKSI SEKALI LAGI DALAM DRAMA BERSIRI KOREA TERBAHARU. ADAKAH DIA BENAR-BENAR BIG MOUSE ATAU HANYA SEKADAR BIG MOUTH?

Sosok tubuh bergelar Lee Jong Suk yang tampan terkini telah beraksi dalam drama bersiri terbaru MBC, Big Mouth . Pada September 2021, Lee mengesahkan drama MBC bersama Lim Yoon A, kembali selepas tiga tahun dia menyelesaikan tugasan ketenteraan Korea Selatan. Drama ini kini telah disiarkan bermula sekitar Julai 2022. Big Mouth mengambil alih slot masa MBC pada Jumaat & Sabtu 22:00 yang sebelum ini diduduki oleh Doctor Lawyer. Ia juga tersedia untuk penstriman di Disney+ Hotstar.

LEE JONG SUK KEMBALI MENJADI TUMPUAN DENGAN DRAMA TERBARU BIG MOUTH

Foto: Google

Park Chang Ho (Lee Jong Suk) ialah seorang peguam dengan rekod kejayaan sekadar 10% yang menyedihkan. Kerana sifatnya yang lantang dan bercakap besar, dia telah mendapat jolokan Big Mouth. Dia terjerat dalam penyiasatan pembunuhan dan kemudiannya dikaitkan dengan penipuan licik Big Mouse. Oleh itu, Park Chang-Ho mendapati dirinya dalam keadaan yang boleh membawa maut apabila dia dipenjarakan bersama dengan pembunuh berprofil tinggi yang sedang disiasatnya.

Go Mi Ho (Lim Yoon A), yang berkahwin dengan Park Chang Ho, adalah seorang jururawat. Dia mempunyai rupa yang cantik dan mentaliti yang berani dan bijak. Dia menyokong suaminya dari segi kewangan dan emosi semasa suaminya meneruskan kerjaya peguamnya. Apabila Go Mi Ho mengetahui bahawa Park Chang Ho diperangkap sebagai penipu licik Big Mouse yang berkait dengan skandal pengedaran dadah yang besar, dia berusaha untuk membersihkan identiti suaminya.

1 of 3

By Ameerul Hamzah
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

SKY ISKANDAR, MODEL & USAHAWAN ERA BAHARU. “I’M A DREAMER, I DREAM BIG AND I DON’T SETTLE”

Bacaan Lanjut
SONG JOONG KI AKHIRI ZAMAN DUDA DENGAN AKTRES ITALI

SONG JOONG KI AKHIRI ZAMAN DUDA DENGAN AKTRES ITALI

Bacaan Lanjut
"GIGIH REBUT PELUANG” - FITRI FAROK

“GIGIH REBUT PELUANG” – FITRI FAROK

Bacaan Lanjut
PERGELUTAN HAILEY BIEBER SELEPAS SERANGAN STROK MINI

PERGELUTAN HAILEY BIEBER SELEPAS SERANGAN STROK MINI

Bacaan Lanjut

TOP 10 MODEL LELAKI DENGAN PENDAPATAN TERTINGGI SEPANJANG 2022

Bacaan Lanjut
GL DIS/JAN 2023, ALI REZA KAVOOSSI, BUKAN SEKADAR RUPA 01

“I’M NOT JUST A PRETTY FACE!” – ALI REZA

Bacaan Lanjut