Skip to content

Island Lush Goldfield & Banks

GOLDFIELD & BANKS, WANGIAN UNTUK LELAKI EKSKLUSIF DARI AUSTRALIA

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Sensual dan eksotik, Island Lush daripada rangkaian Botanical Series oleh jenama wangian Australia, Goldfield & Banks akan menyerlahkan sisi lelaki alpha hari ini.

Bila berbicara tentang rumah wangian yang utama, anda mungkin akan berfikir mengenai negara Perancis. Serta juga negara-negara di Eropah bukan? Tetapi tahukah anda Australia juga mempunyai jenama minyak wangi yang berkualiti. Goldfield & Banks adalah rumah wangian eksklusif dari Australia yang boleh dicuba oleh lelaki alpha hari ini.

Goldfield & Banks

Goldfield & Banks merupakan jenama yang menerajui industri minyak wangi di Australia. Ia diasaskan oleh Dimitri Weber yang berkatarkan Perancis-Belgium. Seperti pengembara sebelumnya, dia jatuh cinta kepada keindahan botanikal dan keunikan lanskap. Dimitri menghasilkan rangkaian wangian bukan sahaja untuk lelaki, terapi gender-free yang menggunakan elemen Australia dalam memberikan penghormatan kepada keunikan benua tersebut.

Botanical Series ini membiaskan pengembaraan pertama pakar botanikal, Joseph Banks ke Australia pada 1770. Beliau telah menjumpai pelbagai spesies flora yang baharu. Lantas, rangakain wangian daripada Goldfield & Banks ini menyerlahkan penceritaan yang mewah dan tidak diduga.

Island Lush Goldfield & Banks

Dengan mengangkat kelestarian alam sebagai asas, koleksi ini menggunakan kepakaran yang ada di Australia dalam seni botanikal. Setiap haruman daripada rangkaian Botanical Series ini mempunyai haruman yang tersendiri dan asli, dalam membiaskan keindahan dan kakayaan sumber emas di Australia.

 

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

KENALI PERBEZAAN MINYAK WANGI PARFUM, EDP, EDT, COLOGNE

Bacaan Lanjut

5 CARA WANGIAN LELAKI TAHAN LAMA DI MUSIM PANAS

Bacaan Lanjut

5 MINYAK WANGI TERKINI PILIHAN LELAKI ALPHA

Bacaan Lanjut
MINYAK WANGI PILIHAN LELAKI PALING KONTROVERSI

MINYAK WANGI PILIHAN LELAKI PALING KONTROVERSI

Bacaan Lanjut

COACH FOR MEN WANGIAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

WANGIAN SEGAR COACH FRAGRANCE DI GLAM LELAKI FASHION PARTY 2023

Bacaan Lanjut