Skip to content

Island Lush Goldfield & Banks

GOLDFIELD & BANKS, WANGIAN UNTUK LELAKI EKSKLUSIF DARI AUSTRALIA

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Sensual dan eksotik, Island Lush daripada rangkaian Botanical Series oleh jenama wangian Australia, Goldfield & Banks akan menyerlahkan sisi lelaki alpha hari ini.

Bila berbicara tentang rumah wangian yang utama, anda mungkin akan berfikir mengenai negara Perancis. Serta juga negara-negara di Eropah bukan? Tetapi tahukah anda Australia juga mempunyai jenama minyak wangi yang berkualiti. Goldfield & Banks adalah rumah wangian eksklusif dari Australia yang boleh dicuba oleh lelaki alpha hari ini.

Goldfield & Banks

Goldfield & Banks merupakan jenama yang menerajui industri minyak wangi di Australia. Ia diasaskan oleh Dimitri Weber yang berkatarkan Perancis-Belgium. Seperti pengembara sebelumnya, dia jatuh cinta kepada keindahan botanikal dan keunikan lanskap. Dimitri menghasilkan rangkaian wangian bukan sahaja untuk lelaki, terapi gender-free yang menggunakan elemen Australia dalam memberikan penghormatan kepada keunikan benua tersebut.

Botanical Series ini membiaskan pengembaraan pertama pakar botanikal, Joseph Banks ke Australia pada 1770. Beliau telah menjumpai pelbagai spesies flora yang baharu. Lantas, rangakain wangian daripada Goldfield & Banks ini menyerlahkan penceritaan yang mewah dan tidak diduga.

Island Lush Goldfield & Banks

Dengan mengangkat kelestarian alam sebagai asas, koleksi ini menggunakan kepakaran yang ada di Australia dalam seni botanikal. Setiap haruman daripada rangkaian Botanical Series ini mempunyai haruman yang tersendiri dan asli, dalam membiaskan keindahan dan kakayaan sumber emas di Australia.

 

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

hermes h24

H24 HERBES VIVES EAU DE PARFUM, WANGIAN BAHARU HERMES UNTUK LELAKI

Bacaan Lanjut

10 WANGIAN TERBAIK PILIHAN GLAM LELAKI 2023

Bacaan Lanjut
celine Malaysia

RITUAL MANDIAN CELINE DENGAN KOLEKSI COLOGNE CÉLESTE

Bacaan Lanjut
boss elixir

BOSS FRAGRANCE RAI ULANG TAHUN KE-25 DENGAN WANGIAN BOSS BOTTLED ELIXIR BAHARU

Bacaan Lanjut

PENGEMBARAAN MONTBLANC EXPLORER PLATINUM BAHARU DI MALAM ALPHAMEN 2023

Bacaan Lanjut
Montblanc Explorer Platinum

SEMANGAT HERO PENGEMBARAAN MONTBLANC EXPLORER PLATINUM BAHARU

Bacaan Lanjut