Skip to content

KEKAL TAMPAN DAN BERSTAMINA DI USIA 45 TAHUN, PENAMPILAN HRITHIK ROSHAN YANG TERBARU BIKIN KEJUTAN

Kongsikan artikel ini

Siapa yang tidak mengenali pelakon tampan dan macho dari Bollywood, Hrithik Roshan bukan? Anak kepada pelakon dan pengarah lagenda Rajesh Roshan ini sering kali mendapat perhatian lensa media dan peminat-peminat dek personaliti dan auranya. Dan sekali lagi, nama Hrithik Roshan kembali hangat diperkatakan apabila susuk tubuhnya yang terbaru membuatkan netizen mengila!

Bayangkan di usia 45 tahun, Hrithik looks better than ever! Khabarnya, Hrithik Roshan baru sahaja menyelesaikan pengambaran untuk filem War yang berlakon dan bergandingan dengan seorang lagi pelakon tampan yang juga anak kepada bintang lagenda, Jackie Shroff iaitu Tiger Shroff yang juga turut memiliki tubuh yang tegap dan sador. Filem ini telahpun ditayangkan pada 2 Oktober 2019 lalu di mana Major Kabir (lakonan Hrithik Roshan) adalah seorang askar India yang berjuang dalam menyelesaikan satu misi menyaingi Jackie Shroff.

Sebelum ini, Hrithik ada berkongsi rutin harian bagi mempersiapkan dirinya untuk menggalas watak ini seperti latihan komando, rutin senaman di gim, HIIT dan lain-lain lagi. Khabarnya, Hrithik hanya mempunyai tempoh dalam dua bulan saja untuk mendapatkan tubuhnya itu selepas menjalani pengambaran untuk Super di mana dia perlu untuk mengecil dan menguruskan badannya.

Menariknya Deepika Padukone turut memuji transformasi tubuh Hrithik dan mengakui turut ‘terliur’ menonton aksi Hrithik menerusi filem War.

Saksikan trailer filem War menerusi pautan di bawah.

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut

STREET PIZZA MILIK GORDON RAMSAY KINI DIBUKA DI SUNWAY PYRAMID

Bacaan Lanjut
Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Bacaan Lanjut
alif satar

“MASCULINITY IS WORKING WITH WHAT YOU HAVE AND WHAT YOU ARE GOOD AT” – ALIF SATAR #GLALPHAMEN2023

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

Bacaan Lanjut

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut