Skip to content

5 KOLEKSI H&M INNOVATION STORY PILIHAN GLAM LELAKI

Kongsikan artikel ini

Koleksi H&M Innovation Metaverse Design Story boleh mula didapati bermula 8 Disember 2022 di hm.com.

High fashion meets virtual fantasy! Dalam meneruskan inisiatif Innovation Stories, H&M mempersermbahkan sebuah koleksi yang mencuri perhatian dalam eksplorasi yang mencabar sempadan antara dunia sebenar dan atas talian. Koleksi H&M Innovation Metaverse Design Story ini boleh mula didapati bermula 8 Disember 2022 di hm.com.

Lucien Laviscount dan Manu Ricos di British Fashion Awards 2022

Koleksi H&M Innovation Metaverse Design Story tahun ini menggabungkan seni rekaan dalam high fashion bersama fantasi gerobok maya. Paling utama, H&M terus mengangkat kelestarian fesyen dalam setiap rekaan untuk kesejahteraan alam sekitar.

“Dimensi fesyen maya yang semakin meluas telah membuka masa depan yang lebih menarik buat H&M, dan membenarkan kami untuk menghasilkan dunia yang gemerlapan, bold dan lebih berani bersama koleksi fizikal sedia ada. Selain daripada peluang kreatif yang tiada penghujung, ia turut membenarkan kami untuk menghasilkan visi fesyen yang lebih lestari dan menyeluruh yang boleh diakses oleh semua, di mana sahaja di dunia,” kata penagrah kreatif H&M, Ann-Sofie Johansson.

Christian Didier dan Leslie Png

Menceduk inspirasi daripada potensi Metaverse yang tiada batasan dan juga sentuhan keindahan dalam dunia fizikal, koleksi sedia pakai Innovation Metaverse Design Story ini mengalukan ekspresi diri dan ekplorasi lestari dalam tiga dimensi. Siri ini dimulakan dengan koleksi buat lekaki juga wanita dengan desain aksesori yang membulat. Kedua, program sewa pakai yang boleh didapati di stor H&M terpilih. Dan akhir sekali, koleksi digital yang dihasilkan bersama Institute of Digital Fashion di London.

Koleksi Innovation Metaverse Design Story

Item utama untuk koleksi fizikal menampilkan siluet yang mencuri perhatian dengan sentuhan perincian dan palet warna yang menggegarkan internet. Berikut adalah 5 item daripada koleksi Innovation Story pilihan GLAM Lelaki:

1 of 5

DECO JACKET RM899.95

1 of 5

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
Uniqlo miracle air

5 SEBAB ANDA PERLU MELENGKAPKAN GEROBOK WORKWEAR ANDA DENGAN UNIQLO MIRACLE AIR

Bacaan Lanjut
Milan fashion week 2024

25 GAYA MENSWEAR SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN FASHION WEEK 2024

Bacaan Lanjut
Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut