Skip to content

BALIK TABIR KEMPEN VIDEO SALVATORE FERRAGAMO MUSIM LURUH 2021

BELAKANG TABIR KEMPEN VIDEO SALVATORE FERRAGAMO MUSIM LURUH 2021

Kongsikan artikel ini
1 of 6

BELEK IMEJ POLAROIDS BELAKANG TABIR KEMPEN VIDEO SALVATORE FERRAGAMO SEMPENA KOLEKSI MUSIM BARU. 

Lanjutan dari kolaborasi kreatif bersama Luca Guadagnino, yang diilhamkan dari karya seni Hitchcock, Salvatore Ferragamo meneruskan penghasilan kempen untuk koleksi musim luruh/dingin 2021. Yang turut sama menjulang seni sinematik yang unggul, disutradarai oleh pengarang terkenal asal Jerman, Win Wenders. 

 

Felix Sandman

Win Wenders

 

Dengan kerjaya yang meluas lebih dari 40 tahun dan pernah menghasilkan variasi filem, merangkumi dokumentari, video muzik dan siri televisyen serta filem, Wenders adalah pengkarya agung yang sangat dikagumi. Bakat seninya usah dipertikaikan lagi. Hasil karyanya, dari Paris, Texas (1984), hingga Wings of Desire (1987), Buena Vista Social Club (1999) dan Pina (2011), kemahirannya sebagai pengarah untuk menangkap imej dan visual sempurna adalah kerana minatnya dalam bidang fotografi. 

Untuk kempen baru Ferragamo, Wenders dikehendaki menghasilkan dua produk utama, iaitu mengarahkan filem pendek yang berlokasi di Milan, sambil itu menangkap imej kempen. 

 

Gaia Grace

Gaia Grace

Dibintangi oleh pelakon Itali, Gaia Grace dan penyanyi Sweden, Felix Sandman, cereka pendek yang bertajuk “Future Positive” memaparkan kisah dalam kisah, mengetengahkan kisah cinta antara kenyataan dan fiksyen yang saling berkaitan. Tarikh tayangan kempen video belum diumumkan lagi, namun Ferragamo ada berkongsi beberapa kepingan gambar polaroids yang menampilkan wajah Wenders bersama dua pelakon utamanya di Milan. 

 

ENAM LOOK SALVATORE FERRAGAMO AW21 PILIHAN GLAM LELAKI:

 

1 of 6

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

COACH x TOM WESSELMANN, MERAIKAN KARYA ARTIS POP TERNAMA

Bacaan Lanjut

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut

BOSS LEGEND SERIES, INSPIRASI GAYA FREDDIE MERCURY

Bacaan Lanjut

NB FOR JADEN SMITH VISION RACERS, TARUHAN DUA WARNA EPIK

Bacaan Lanjut

H&M MENYUNTING PETE DAVIDSON

Bacaan Lanjut