Skip to content

FELIX STRAY KIDS DAN SHO HIRANO ANTARA YANG MENGHADIRI LOUIS VUITTON MEN PRE-FALL 2024 DI HONG KONG

Kongsikan artikel ini

Felix daripada Stray Kids, Song Joong-ki, Aaron Kwok dan ramai lagi bintang Asia yang menghangatkan kerusi barisan hadapan pertunjukan Louis Vuitton Men Pre-Fall 2024 di Hong Kong. 

Louis Vuitton, jenama mewah antarabangsa yang terkenal telah mempamerkan koleksi Men Pre-Fall 2024 di Avenue of Stars yang ikonik di Hong Kong. Bersempadan dengan kawasan Tsim Sha Tsui, Avenue of Stars mempunyai status terbilang di kalangan pengunjung dan penduduk. Di samping tempat yang sangat indah, lokasi pertunjukan juga merupakan tanda kepada sejarah jenama Louis Vuitton.

Pertunjukan itu bertemakan travel, di mana-mana dari Hawaii ke Hong Kong. Beliau menyifatkan koleksi itu sebagai fokus yang sangat hyper pada dandy dan dinyatakan melalui sailor side dan resort side.

FELIX STRAY KIDS DAN SHO HIRANO ANTARA YANG MENGHADIRI LOUIS VUITTON MEN PRE-FALL 2024 DI HONG KONG

Selaras dengan apa yang disifatkan oleh Louis Vuitton sebagai sejarah pelayaran bandar itu. Tetamu yang hadir telah menyaksikan persembahan ukulele yang digubah oleh Pharrell Williams, penyanyi rap Amerika Swae Lee dan penyanyi reggaeton Puerto Rico, Rauw Alejandro.

Kemegahan dan keadaan persembahan pertama Pharrell Williams itu menyaksikan persembahan secara langsung oleh Voices of Fire serta persembahan daripada Pharrell dan JAY-Z untuk menutup malam itu. Untuk persembahan keduanya, Pharrell membawa Louis Vuitton ke bandar Hong Kong yang meriah dan eklektik dengan sebuah tontonan tersendiri.

Sebagai sebahagian daripada jemputan mereka, peserta persembahan menerima kemeja-t yang memaparkan grafik pemandangan pulau pantai yang menyeronokkan dan berwarna-warni. Seperti yang terbukti dalam persembahan ini, Pharrell tidak asing dengan menggunakan warna-warna cerah untuk menyerlahkan corak tradisional seperti Damier sandal dan beg Keepall.

Penting bagi sesetengah orang, persembahan di Hong Kong mendarat beberapa hari selepas ulang tahun kedua kematian Virgil Abloh. Sebagai pengiktirafan kepada beliau, Pharrell meneruskan legasinya membawakan permainan uniknya pada warna dengan lambang, corak dan gaya Louis Vuitton.

Di bawah Virgil Abloh, budaya skate sentiasa dimasukkan ke dalam ethos reka bentuknya dan Pharrell meneruskannya. Kebanyakan pengaruhnya berterusan kepada kasut dalam bentuk kasut dan corak yang berani. Siluet moden menghiasi runway untuk dipadankan dengan tema lelaki tampan zaman moden. Siluet serba boleh membawa anda kepada pakaian pantai kepada pakaian formal dalam sekelip mata, menjadikannya sesuai untuk ahli perniagaan moden.

Ridzman Zidaine Membuka Pertunjukan Louis Vuitton Men Pre-Fall 2024

Louis Vuitton Men Pre-Fall 2024

Model terkenal dari Malaysia, Ridzman Zidaine dilihat membuka persembahan berjalan di atas pentas peragaan sambil mempamerkan sut Louis Vuitton yang unik. Melangkah dengan penuh keyakinan yang jelas di atas runway menjadikannya menonjol untuk jenama itu, lebih-lebih lagi sebagai model pertama yang mengambil langkah di landasan.

Pertunjukan itu menarik lebih daripada 80 selebriti antarabangsa dan fesyen termasuk Felix, Song Joong-ki, Liu Yihao, Wang Hedi, Hirano Ziyao, Huang Minghao dan Tahar Rahim. Antara selebriti tempatan Hong Kong yang menghadiri memeriahkan pertunjukan yang memukau itu ialah Chow Yun-fat bersama isterinya, Aaron Kwok, Louis Koo, Edan, Anson Lo, Ian, Liu Junqian, Tyson Yoshi, Lin Jiaqian, Karen Lam, Jace Chen Kaiyong, Zhang Kingxuan, Shen Yue, Jeffrey Wei Junsheng, Lin Haifeng, Marf dan Wu Jiaxin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLAM Lelaki (@glamlelaki)

 

Foto: Louis Vuitton Malaysia

Baca lebih lanjut: LIVESTREAM LOUIS VUITTON PRE-FALL 2024 MEN DI SINI – GLAM LELAKI

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

fesyen Gulf Kanawut

5 GAYA FESYEN TERBAIK GULF KANAWUT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
PP Krit

10 GAYA FESYEN PP KRIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
fashion week 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR 2024

Bacaan Lanjut

5 SNEAKER TRENDY PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

LIVESTREAM – SAKSIKAN PEMENTASAN VALENTINO LE CIEL MEN FALL/WINTER 2024 DI SINI

Bacaan Lanjut