Skip to content

NICK KNIGHT HASILKAN IMEJ KEMPEN FENDI MUSIM BUNGA 2021

Kongsikan artikel ini

FENDI TELAH LANCARKAN RANGKAIAN KEMPEN FESYEN MUSIM BUNGA/PANAS 2021. MEMILIH JURUGAMBAR HEBAT, NICK KNIGHT UNTUK MENGHASILKAN IMEJ DAN KONSEP UNTUK MERAIKAN KUNJUNGAN KOLEKSI MUSIM BAHARU.

Musim baharu telah tiba. Kalendar fesyen telah memasuki musim bunga 2021, dihangatkan lagi dengan pelancaran imej kempen fesyen FENDI musim bunga/panas 2021. Kehadiran musim baharu menyaksikan hasil kerja Silvia Venturini Fendi. Suatu koleksi yang menandakan era baharu FENDI, sejak kematian mendiang Karl Lagerfeld. Kempen fesyen FENDI musim bunga 2020 dihasilkan secara sederhana, bernada elegan era baharu, yang mana memilih Nick Knight sebagai jurugambar. Kemahiran Nick Knight dalam penghasilan imej fesyen tak perlu diragui lagi. Penggambaran kempen bertempat di studio Nick Knight di London.

Konsep kempen fesyen FENDI musim ini adalah amat segar. Set yang intim direka, menyaksikan dua dunia dan perspektif yang berbeza-beza. Pelbagai tafsiran boleh tercipta melalui pengamatan konsep yang dipersembahkan. Bergantung kepada pendapat masing-masing. Pandangan dari dalam ke luar, yang luar memandang ke dalam. Umpama dua dunia yang bertentangan, namun berkongsi satu paksi yang sama. Apakah konsep ini ada kemungkinan berkaitan dengan situasi semasa fesyen?

Set penggambaran turut menampilkan paparan tingkap secara digital yang menampilkan panorama indah dunia luar. Iaitu pemandangan langit atas bangunan ibu pejabat FENDI yang berlokasikan di Palazzo della Civilta Italiana.

Reka bentuk set yang segar, memainkan warna seperti biru cair dan pancaran matahari merupakan sembolik kepada inspirasi dan palet warna utama dalam himpunan FENDI musim bunga/panas 2020. Pilihan warna utama seperti putih, kuning cair dan beige, dicemerlangkan dengan warna utama lain iaitu merah dan biru cair, lalu mencipta rekaan yang menunjukkan sinergisme. Ada hubung kaitnya dengan identiti ‘streetwear’ dengan sentuhan luxe.

Bagi melengkapi keseluruhan menswear looks, tas ikonik FENDI yang hadir dalam reka bentuk baharu, dicemerlangkan lagi dengan butiran yang ada impak tersendiri. Istimewa untuk musim baharu, sebanyak 10 miej kempen telah dihasilkan, termasuk womenswear. Kesemua imej kempen akan dipaparkan di rangkaian majalah dan landasan digital utama seluruh dunia.

Artikel berkaitan: SKECHERS X CHINATOWN MARKET, CERMINAN STREETWEAR DENGAN SENTUHAN SENI

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

MSGM MUSIM LURUH 2021, TAMPILKAN GAYA PENDAKIAN YANG HANGAT

MSGM MUSIM LURUH 2021, TAMPILKAN GAYA PENDAKIAN MODEN

Bacaan Lanjut
GUCCI LES POMMES, HANGATKAN RASA CINTA

GUCCI LES POMMES, HANGATKAN RASA CINTA

Bacaan Lanjut
burberry hero

HERO, HARUMAN DEBUT RICCARDO TISCI BERSAMA BURBERRY

Bacaan Lanjut
6 STAIL TERBAIK BERPASANGAN SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

6 STAIL TERBAIK BERPASANGAN SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

Bacaan Lanjut

KEMPEN BULGARI SUMMER 2021, TERINSPIRASI DARI ROM

Bacaan Lanjut

FIRDHAUS, BAKAT BARU TO WATCH

Bacaan Lanjut