Skip to content

montblanc Malaysia

PENGEMBARAAN MONTBLANC JOURNEY BERSAMA GLAM LELAKI

Kongsikan artikel ini
1 of 2

GLAM Lelaki bersama Montblanc Malaysia mengadakan acara eksklusif bersama selebriti dan bintang media sosial untuk memperkenalkan The Library Spirit Collection terbaharu.

Berlokasi di butik flagship Montblanc di yang terletak di Pavilion Kuala Lumpur, GLAM Lelaki bersama Montblanc Malaysia mengadakan sebuah acara eksklusif untuk memperkenalkan rangkaian aksesori kulit terbaharu, The Library Spirit Collection. Acara istimewa bersama barisan selebriti, bintang media sosial dan tetamu jemputan lain ini meneruskan pengembaraan Spirit of Library Episode London yang ikonik.

 

montblanc Malaysia

 

Acara eksklusif ini dihadiri oleh barisan selebriti tempatan, bintang media sosial dan juga tetamu jemputan daripada pelbagai lapangan industri. Antaranya Azira Shafinaz, Iyzdham AngKimHwa, Zhen Ningg, Jack Gohr, Ali Reza Kavoosi, dan Hadri Hashim. Athisha Khan serta sumai, Arisa Soraya, Nina Ariff, Perry Kuan, Joe Shiang dan Jason Tan juga hadir memeriahkan acara kali ini.

 

azira shafinaz

Perry kuan

 

Tidak ketinggalan barisan usahawan seperti Daniel Lim, Nurul Zulkifli, Faisal Aljofry, Marc Le, Siu Lim, Alex Cheah, Kelvin Cheah dan ramai lagi. Turut hadir atlet Malaysia, Harinder Sekhon. Mereka yang hadir berpeluang menggunakan pen Montblanc ikonik ketika sesi pendaftaran.

 

iyzdham

zhen ningg

 

Acara dimulakan dengan ucapan pembukaan oleh Pengarah Kreatif GLAM dan GLAM Lelaki, Aizat Aidid. Ia diikuti dengan ucapan aluan daripada Montblanc Malaysia Retail Manager, Adrian Siah yang berkongsi sejarah dan warisan jenama yang telah diasaskan sejak 1906 di Berlin, Jerman.

 

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ONITSUKA TIGER RAI ULANG TAHUN KE-75 BERSAMA ASTRO BOY

Bacaan Lanjut

FIRST LOOK: KONSEP BAHARU BUTIK DIOR DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut
H&M Rabanne

H&M MEMBAWA GLITZ & GLAMOUR DENGAN RABANNE

Bacaan Lanjut

PENGEMBARAAN MONTBLANC EXPLORER PLATINUM BAHARU DI MALAM ALPHAMEN 2023

Bacaan Lanjut
alphamen 2023

#GLALPHAMEN2023 ‘FRAGRANCE GAME CHALLENGE’ BERSAMA MONTBLANC EXPLORER PLATINUM

Bacaan Lanjut
Alphamen 2023

EKSPLORASI GLAM LELAKI ALPHAMEN 2023 BERSAMA MONTBLANC

Bacaan Lanjut