Skip to content

SACOOR BLUE, TAWAR PAKAIAN HARIAN VERSATIL & SELESA

SACOOR BLUE, TAWAR PAKAIAN HARIAN VERSATIL & SELESA

Kongsikan artikel ini

SACOOR BLUE TELAH MEMILIH MALAYSIA SEBAGAI DESTINASI PERTAMA UNTUK PEMBUKAAN BUTIK FLAGSHIP DI ASIA TENGGARA. TAWAR KOLEKSI LENGKAP HARIAN LELAKI SERBA VERSATIL.

Rakyat Malaysia perlu rasa bangga dengan pembukaan butik flagship pertama Sacoor Blue di Malaysia. Melihat pada pembangunan positif industri fesyen di Malaysia, jenama Sacoor Blue dengan yakin memilih Kuala Lumpur sebagai destinasi baharu. Disifatkan sebagai label untuk pengguna yang peka pada kelestarian. Sacoor Blue terletak di Pavilion Kuala Lumpur, menawarkan pakaian harian yang versatil dan selesa. 

Jenama inovatif itu mempunyai DNA yang merefleksikan identiti baharu yang segar dan bertujuan untuk menggalakkan konsumer mengambil langkah kecil ke arah mencapai gaya hidup mampan. 

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terdapat peningkatan dalam pengguna yang memilih untuk membeli daripada jenama yang mempunyai pandangan yang mementingkan alam sekitar. Menyedari sikap positif yang semakin berkembang ini, Sacoor Blue telah dilancarkan sebagai platform untuk memudahkan perbualan mengenai kehidupan sedar, dan ia menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada perjalanannya. 

Sacoor Blue

Rekaan Sacoor Blue dibuat untuk kehidupan yang nyaman. Memudahkan pergerakan. Dihasilkan daripada material berkualiti, koleksi ini sesuai untuk dipakai harian-sesuatu yang anda boleh padankan dengan mudah supaya anda boleh mendedikasikan masa berharga anda terhadap perkara penting lain. 

Mengambil inspirasi dari perumahan luar bandar di selatan Portugal, unsur-unsur hijau digabungkan di seluruh kawasan pedalaman untuk memberikan suasana yang serba sederhana. Ruang dalam butik memancarkan suasana yang tenang berbalas seni dekoratif kayu, dedaunan yang nyaman dan kerusi rotan yang menambah estetika luaran. 

Majlis pembukaan Sacoor Blue menyaksikan kehadiran selebriti dan pempengaruh fesyen lokal, seperti As’ad Motawh, Perry Kuan, Hariz Hamdan, Farzan Iqbal dan Chloe Chen. 

Artikel berkaitan: LOUIS VUITTON AEROGRAM SIMBOL APRESIASI MODEN

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SEJAK TAHUN 90-AN

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH SEJAK TAHUN 90-AN

Bacaan Lanjut
RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

Bacaan Lanjut
5 SUPERFOOD PERLU AMBIL UNTUK MILIKI PROSTAT YANG SIHAT

5 SUPERFOOD PERLU AMBIL UNTUK MILIKI PROSTAT YANG SIHAT

Bacaan Lanjut
glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut