Skip to content

SERLAHKAN IDENTITI SEBENAR DENGAN ADIDAS VRCT

Kongsikan artikel ini

Adidas melantik beberapa individu prominen untuk bersama meraikan kempen baru sempena promosi pelancaran jaket Adidas VRCT. Turut dipilih sebagai wajah kempen ini ialah pelakon antarabangsa juga bekas penghias sampul depan GLAM Lelaki, Henry Golding.

Jaket VRCT ini diolah dalam desain varsity, dengan empat warna pilihan, berilhamkan kesukanan. Dan tekad dengan matlamat baru yang mahukan pemakainya menggayakan jaket VRCT dengan paduan tersendiri. Sentuhan seni yang tersemat pada jaket mendefinisikan jati diri Adidas yang menjurus aspek kesukanan. Sambil menyemai aspek yang bersifat peribadi melalui pemilihan warna dan lencana.

Pun begitu, faktor fesyen turut bersemadi melalui tampilan warna yang berbeza pada bahagian lengan dan lencana A yang dipamerkan. Terdapat lencana variasi rekaan terjual sempena merai kedatangan jaket Adidas VRCT di Malaysia. Pilih ikut suka yang dirasakan sesuai dengan cita rasa tersendiri. Seramai enam atlet menyertai kempen bermanfaat ini, yang mana setiap daripada mereka berkongsi cerita peribadi melalui pemakaian jaket VRCT. Kini, anda boleh turut sama bercerita bersama jaket VRCT dengan mencuba servis ‘customisation’ di stor Adidas Sports Perfomance KLCC bermula 21 September sehingga 30 September 2019. Masanya untuk kita berani menjadi diri sendiri!


(Teks asal: Johan Kassim)

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ESPRIT BAKAL ‘CLOSE DOWN’ SEMUA CAWANGAN DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

INTERPRETASI BARU T-SHIRT PUTIH

Bacaan Lanjut

SENTUHAN SENI RICHARD BERNSTEIN MEWARNAI COACH SS2020

Bacaan Lanjut

AKHBAR DIOR MEN MERAMAL MASA DEPAN

Bacaan Lanjut

JOHNNY COCA TINGGALKAN MULBERRY

Bacaan Lanjut

BRUNELLO CUCINELLI MEN’S SPRING-SUMMER 2020 COLLECTION

Bacaan Lanjut