Skip to content

THE EOS SERIES, SNIKER STYLISH TAWARAN PEDRO

THE EOS SERIES, SNIKER STYLISH TAWARAN PEDRO

Kongsikan artikel ini

TEROKAI INSPIRASI GAYA PADU-PADAN BERSAMA PEDRO DENGAN RAGAM SNIKER TERKINI, THE EOS SERIES. 

Pedro memberi idea gaya yang ideal untuk lelaki musim ini. Jenama yang dikenali dengan suguhan aksesori stylish-menghadirkan rangkaian baharu the EOS series. Dedikasi lelaki yang dambakan keselesaan pada pemakaian kasut, namun turut mengutamakan gaya pada penampilan. Sniker the EOS series berstruktur moden, menghadirkan pilihan segar yang mengusung tampilan maskulin bergaya versatil. Perihal ini terbukti dengan koleksi terbaru ini yang dapat dipadankan dengan pelbagai opsyen gaya. 

Mengambil inspirasi dari tamadun Yunani, atau spesifiknya Greek Goddess of Dawn, gambaran pada permulaan baharu dan simbol keyakinan. Rekaan baharu lanjutan dari koleksi Signature Sneakers, menemukan rekaan yang ‘bersih’ dan bernada minimalis. 

Elemen istimewa pada sniker ini tentu sahaja pada kombinasi warna yang nyata menyerlah dan bertenaga. Mampu meningkatkan prestasi gaya untuk kelihatan lebih berkarakter. Anak-anak muda pasti tertarik pada rekaannya.

The EOS series untuk musim bunga 2022 ini menawarkan rekaan untuk lelaki dan wanita yang dengan mudahnya dipadankan. Lebih-lebih lagi buat golongan yang gemar menyuntik gaya streetwear dalam penampilan sehari-harian. Terdapat dalam empat warna, kasut reka bentuk uniseks ini mencipta identiti gaya yang unik. 

Tona neutral dengan padanan warna pop, kasut EOS hadir dalam warna mustard untuk lelaki. Menciptakan kesan drama bagi gaya yang lebih menonjol. Untuk lelaki yang gemar stail yang lebih ringkas, sniker EOS dalam balutan warna Chalk merupakan cadangan terbaik. 

Artikel berkaitan: THE SIMPSONS – INSPIRASI BUDAYA POP LEVI’S

 

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

9 GAYA BERPASANGAN TERBAIK ASAP ROCKY & RIHANNA

9 GAYA BERPASANGAN TERBAIK ASAP ROCKY & RIHANNA

Bacaan Lanjut

KENALI PERBEZAAN MINYAK WANGI PARFUM, EDP, EDT, COLOGNE

Bacaan Lanjut

5 CARA WANGIAN LELAKI TAHAN LAMA DI MUSIM PANAS

Bacaan Lanjut
zakar Lelaki

10 FAKTA MENARIK TENTANG ZAKAR TIDAK SEMUA LELAKI TAHU

Bacaan Lanjut
GLAM LELAKI Mierul Aiman

HOT BOY SUMMER! MIERUL AIMAN IS GLAM LELAKI MAY/JUNE’S COVER BOY

Bacaan Lanjut

5 MINYAK WANGI TERKINI PILIHAN LELAKI ALPHA

Bacaan Lanjut