Skip to content

THE EOS SERIES, SNIKER STYLISH TAWARAN PEDRO

THE EOS SERIES, SNIKER STYLISH TAWARAN PEDRO

Kongsikan artikel ini

TEROKAI INSPIRASI GAYA PADU-PADAN BERSAMA PEDRO DENGAN RAGAM SNIKER TERKINI, THE EOS SERIES. 

Pedro memberi idea gaya yang ideal untuk lelaki musim ini. Jenama yang dikenali dengan suguhan aksesori stylish-menghadirkan rangkaian baharu the EOS series. Dedikasi lelaki yang dambakan keselesaan pada pemakaian kasut, namun turut mengutamakan gaya pada penampilan. Sniker the EOS series berstruktur moden, menghadirkan pilihan segar yang mengusung tampilan maskulin bergaya versatil. Perihal ini terbukti dengan koleksi terbaru ini yang dapat dipadankan dengan pelbagai opsyen gaya. 

Mengambil inspirasi dari tamadun Yunani, atau spesifiknya Greek Goddess of Dawn, gambaran pada permulaan baharu dan simbol keyakinan. Rekaan baharu lanjutan dari koleksi Signature Sneakers, menemukan rekaan yang ‘bersih’ dan bernada minimalis. 

Elemen istimewa pada sniker ini tentu sahaja pada kombinasi warna yang nyata menyerlah dan bertenaga. Mampu meningkatkan prestasi gaya untuk kelihatan lebih berkarakter. Anak-anak muda pasti tertarik pada rekaannya.

The EOS series untuk musim bunga 2022 ini menawarkan rekaan untuk lelaki dan wanita yang dengan mudahnya dipadankan. Lebih-lebih lagi buat golongan yang gemar menyuntik gaya streetwear dalam penampilan sehari-harian. Terdapat dalam empat warna, kasut reka bentuk uniseks ini mencipta identiti gaya yang unik. 

Tona neutral dengan padanan warna pop, kasut EOS hadir dalam warna mustard untuk lelaki. Menciptakan kesan drama bagi gaya yang lebih menonjol. Untuk lelaki yang gemar stail yang lebih ringkas, sniker EOS dalam balutan warna Chalk merupakan cadangan terbaik. 

Artikel berkaitan: THE SIMPSONS – INSPIRASI BUDAYA POP LEVI’S

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

COACH x TOM WESSELMANN, MERAIKAN KARYA ARTIS POP TERNAMA

Bacaan Lanjut

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut

BOSS LEGEND SERIES, INSPIRASI GAYA FREDDIE MERCURY

Bacaan Lanjut
FOTO BRAD PITT DI KULIT MAJALAH GQ TULAR ATAS SEBAB YANG SALAH

FOTO BRAD PITT DI KULIT MAJALAH GQ TULAR ATAS SEBAB YANG SALAH

Bacaan Lanjut
BTS NAFI BAKAL BEREHAT PANJANG?

BTS NAFI BAKAL BEREHAT PANJANG?

Bacaan Lanjut