Skip to content

“THE T TIMELESS” CIPTAAN TOD’S, DEDIKASI ‘MODERN-DAY’ MAN

Kongsikan artikel ini

KOLEKSI “THE T TIMELESS” CIPTAAN TOD’S MENGHADIRKAN AKSESORI YANG DILENGKAPI GANCU “T” SEBAGAI PENEGASAN GAYA. DEDIKASI LELAKI ALFA UNTUK MENGATUR GAYA MUSIM PANAS YANG STYLISH. 

 

Sekumpulan anak muda bergaya berlegar di kota mencitra stail kekinian, berbalas panorama indah seni bina kota. Gelak tawa kedengaran dengan spontan gayanya memperlihatkan stail masa kini mereka dengan paduan aksesori beragam. 

Suasana itu mencetus inspirasi buat Tod’s untuk menghadirkan koleksi “the T Timeless”, punya daya tarikan kontemporari merangkumi pelbagai aksesori utama. Dari sepatu loafers hingga Gommini. Syot kandid yang dipaparkan melalui penghasilan kempen menceritakan kisah gaya hidup moden. 

 

Tema “the T Timeless” muncul berulang kali pada rekaan Gommino, sekali gus memberi penegasan gaya. Mencadangkan aksesori utama lelaki buat keperkasaan stail musim panas. Selain aspek stail yang memaut, reka bentuknya cukup praktikal, lantas memberi opsyen gaya yang bervariasi. Gancu logam “T” pada bahagian depan loafers berperanan sebagai butiran tambahan, juga simbolik kepada faktor elegan dan moden. 

Faktor selesa terjamin dan diperkukuhkan lagi dengan material kulit bermutu, ternyata memberi efek gaya tiada tandingan.

Sebagai pelengkap gaya, aksesori lain seperti tali pinggan kulit, beg galas, dan beg sandang Tod’s turut ditawarkan untuk musim ini. Diserlahkan dengan palet warna yang berupaya meningkatkan stail musim panas. Hadir dalam warna hitam dan coklat klasik menyemati tema “the T Timeless” yang dipadankan dengan gancu T, memberi aturan gaya berkarakter. 

 

Artikel berkaitan: VICTORY TRAVELS IN LOUIS VUITTON

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

SIAPA PALING BERGAYA, EDISI HARI BAPA

SIAPA PALING BERGAYA, EDISI HARI BAPA

Bacaan Lanjut

GL FIRST: ERMENEGILDO ZEGNA XXX SUMMER 2022

Bacaan Lanjut

RAIKAN SANG HERO, BONIA RANCANG ITEM FESYEN DEDIKASI HARI BAPA

Bacaan Lanjut
PIPI RAZI, INSTABOY YANG BERESTETIKA & BIJAK BERGAYA

PIPI RAZI, INSTABOY YANG BERESTETIKA & BIJAK BERGAYA

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN HARI BAPA, LIMA AKSESORI EMPORIO ARMANI BUAT BAPA

Bacaan Lanjut
INOVASI 25 TAHUN, UNDER ARMOUR LANCAR KOLEKSI ISTIMEWA

MERAI INOVASI 25 TAHUN, UNDER ARMOUR LANCAR KOLEKSI ISTIMEWA

Bacaan Lanjut