Skip to content

TUAH WAJAH ROBERT PATTINSON UNTUK DIOR SPRING 23

TUAH WAJAH ROBERT PATTINSON UNTUK DIOR SPRING 23

Kongsikan artikel ini

PELAKON YANG DIKAGUMI RAMAI, ROBERT PATTINSON MENGHIASI KEMPEN DIOR MUSIM BUNGA 2023. AURANYA YANG KUAT TERLIHAT BERGAYA DALAM KOLEKSI PAKAIAN DAN AKSESORI UTAMA DIOR MUSIM BUNGA 2023.

dior

Pertunjukan musim bunga 2023 Dior mempamerkan “California Couture”, yang bekerjasama dengan label ERL. Satu koleksi yang disuntik dengan jiwa remaja dan budaya skaters yang kian kembali menjadi hobi para remaja masa kini. Terkini, dengan bantuan kreatif daripada jurugambar Rafael Pavarotti, Kim Jones mengambil peluang untuk menceritakan kisah karya terbarunya melalui kempen musim bunga 2023 yang dibintangi oleh Robert Pattinson. Seorang pelakon yang berjiwa dan memiliki selera fesyen yang berkembang baik. 

Sewaktu pertunjukan, Dior membawa gabungan sempurna suasana pantai Venice, siluet ‘90-an dan dedikasi sub budaya remaja. Manakala kempennya pula, tidak begitu jauh dari konsep yang dipentaskan. Sebaliknya, Pattinson menonjolkan aspek klasik yang kian membentuk identiti dan prinsip Dior, namun mempamerkan latar belakang dalam warna pop hijau, merah dan biru-membiaskan jiwa muda. 

dior

Pertunjukan landasan membawa gabungan sempurna suasana Pantai Venice, jahitan 90-an dan anggukan remaja subbudaya – kempen, sebaliknya, tidak boleh jauh dari imej ini. Sebaliknya, Pattinson merangkumi kehalusan klasik yang kerap menggunakan reka bentuk dan etos Dior, membiarkan latar belakang dalam warna pop hijau, merah dan biru mengatasi tenaga muda.

Jukstaposisi terlihat dalam kempen, dengan but Diorizon Hiking digayakan bersama kot hitam yang menyaksikan kolarkanya dihiasi corak khas Dior, serta sepasang seluar pendek yang dipakai di atas seluar hitam yang disesuaikan dan hoodie Christian Dior Couture. Pendekatan gaya tersebut menonjolkan kepelbagaian stail Dior, diinovasikan bersama helaian sartorial seperti sut kelabu yang dipakai bersama kemeja T putih yang segar dan beg silang “CD Diamond” Lock Case yang menjadi taruhan utama musim ini. 

Pelakon itu merangkumi dualiti keberanian dan elegansi Dior klasik yang dicerminkan oleh penciptaan pengarah artistik, menurut Dior. 

Artikel berkaitan: DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

Bacaan Lanjut
ROBERT PATTINSON & SUKI WATERHOUSE RAHSIAKAN KELAHIRAN ANAK SULUNG

ROBERT PATTINSON & SUKI WATERHOUSE RAHSIAKAN KELAHIRAN ANAK SULUNG

Bacaan Lanjut
9 KERABAT DIRAJA BRITAIN YANG MENGHIDAP KANSER

9 KERABAT DIRAJA BRITAIN YANG MENGHIDAP KANSER

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut
Paris fashion week 2024

15 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI PARIS FASHION WEEK FALL 2024

Bacaan Lanjut
Milan fashion week 2024

25 GAYA MENSWEAR SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN FASHION WEEK 2024

Bacaan Lanjut