Skip to content

VISI KREATIF MARNI UNTUK UNIQLO

Kongsikan artikel ini

KOLEKSI UNIQLO DAN MARNI AKAN DILANCARKAN PADA PENGHUJUNG MEI NANTI. KOLABORASI PERTAMA BERSAMA MARNI HADIRKAN REKAAN RINGKAS DENGAN INJEKSI WARNA PENUH GAYA. 

Kerjasama yang dinanti-nantikan dengan MARNI telah menghasilkan koleksi yang berani dan penuh dengan keseronokan, dalam paduan identiti MARNI yang tersendiri. UNIQLO LifeWear yang dicirikan oleh rekaan bijak dan kepakaran teknikal dan estetika MARNI yang dicirikan oleh bentuk unik dan cetakan berwarna telah disatukan dalam almari pakaian yang segar dan terkini, serta boleh digayakan oleh setiap individu sebagai pakaian harian. 

Francesco Risso, Pengarah Kreatif MARNI, berkata, “Saya sangat teruja dengan kerjasama ini sejak awal lagi. Sepanjang proses, kami sentiasa memperjuangkan etos Uniqlo dan integriti yang terletak di sebalik visi jenama, memberikan tafsiran kami tentang LifeWear Uniqlo melalui cadangan yang baharu yang menggabungkan pakaian yang direka dengan sempurna dengan semangat luar biasa dan merangkul kehidupan MARNI.”

Uniqlo menyediakan kanvas kosong untuk bergabung sama penggunaan warna tersendiri yang cukup sinonim dengan MARNI. Dengan gaya pop, cetakan grafik ‘bold’ yang dicipta khusus untuk koleksi ini dipersembahkan dalam lakaran yang lebih besar dan lebih kecil dalam susunan yang menarik. Sebagai kontra kepada rekaan monokrom dan corak, sentuhan tambahan turut ditawarkan seperti siluet bernada santai dan volum belon tebal mengemas untuk penampilan harian. 

Anda akan menemukan desain pakaian versatil dalam konstruksi kontemporari, seperti kemeja berpotongan oversized, helaian luar yang unik, jaket parka, dan boxy jacket yang mengusung konsep ‘sophisticated essentials’. Don’t miss it! 

Artikel berkaitan: VISUAL FESYEN BALENCIAGA

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Milan fashion week 2024

25 GAYA MENSWEAR SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN FASHION WEEK 2024

Bacaan Lanjut
fashion week 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR 2024

Bacaan Lanjut
Uniqlo trx

APA YANG MENARIK DI STOR UNIQLO TERBESAR MALAYSIA DI THE EXCHANGE TRX?

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut
10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

Bacaan Lanjut
8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

Bacaan Lanjut