Skip to content

vivoxKLFW2017, GABUNGAN TEKNO DAN FESYEN

Kongsikan artikel ini

Jenama pengeluar telefon pintar terkenal, vivo mendekati elemen fesyen selepas berkolabrasi untuk majlis KLFW2017 (Minggu Fesyen Kuala Lumpur) yang telah berlangsung baru-baru ini. Sebagai jenama pilihan pengguna telefon pintar terutama bagi mereka yang suka berswafoto, vivo membawakan pengalaman bergambar menggunakan peranti flagship vivo V5s.  ‘vivo Night’ menampilan barisan telefon pintar vivo V5s sebagai pembukaan bersama koleksi House Of Doll by Fazura dan juga koleksi dari Rizman Ruzaini pada malam acara tersebut.

Yang menariknya, penglibatan vivo di KLFW 2017 adalah bukti bahawa vivo hari ini bukan hanya sekadar sebuah jenama telefon pintar sahaja, tetapi vivo juga  memenuhi keperluan gaya hidup pengguna yang mementingkan kesempurnaan dalam gaya hidup golongan milenial zaman ini.

vivo V5s dilengkapi dengan kamera depan 20 Megapiksel IMX376 bersama aperture f/2.0. Selain itu, ciri Selfie Softlight terbaru mampu menghasilkan efek cahaya seperti di dalam studio, amat sesuai buat mereka yang ingin menyerlahkan pakaian yang dipakai ketika bergambar dan berswafoto.

(Sumber foto: ering.com.my)

Oleh Wan Mohd Firdaus, 23 Ogos 2017

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ESPRIT BAKAL ‘CLOSE DOWN’ SEMUA CAWANGAN DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

TIMBERLAND RAIKAN ‘EARTH DAY’ DENGAN KOLEKSI MUSIM BUNGA/PANAS 2020

Bacaan Lanjut

INTERPRETASI BARU T-SHIRT PUTIH

Bacaan Lanjut

SENTUHAN SENI RICHARD BERNSTEIN MEWARNAI COACH SS2020

Bacaan Lanjut

AKHBAR DIOR MEN MERAMAL MASA DEPAN

Bacaan Lanjut

JOHNNY COCA TINGGALKAN MULBERRY

Bacaan Lanjut