Skip to content

5 SEBAB SIRI VIVO X70 TELEFON PINTAR FOTOGRAFI TERBAIK

Kongsikan artikel ini
1 of 5

vivo melancarkan siri telefon pintar fotografi profesional X70 dan X70 Pro yang menampilkan kerjasama pengimejan antarabangsa bersama legenda dunia optik, ZEISS.

Antara fungsi utama telefon pintar hari ini adalah sebagai gajet fotografi yang boleh digunakan sepanjang masa. Dalam menetapkan penanda aras baharu inovasi fotografi mudah alih, vivo melancarkan siri telefon pintar fotografi professional X70 dan X70 Pro yang menampilkan kerjasama pengimejan antarabangsa bersama ZEISS. Kedua-dua siri telefon pintar ini sauh boleh didapati di Malaysia.

 

1. Inovasi Pengimejan Fotografi Bersama ZEISS

Mencerminkan komitmen vivo untuk menerajui inovasi fotografi telefon pintar, siri X70 dilengkapi keupayaan perisian dan perkakasan pengimejan mudah alih premium. Sistem kamera dibangunkan bersama ZEISS yang merupakan legenda dunia optik selama 175 tahun, dengan ciri eksklusif ‘Gaya Potret ZEISS’ yang membolehkah pengguna merakamkan gambar dan video yang mirip seperti diambil menggunakan lensa klasik ZEISS.

Untuk spesifikasi kamera, seluruh barisan X70 memiliki kamera hadapan dengan 32MP. X70 Pro memiliki susunan empat kamera belakang (50MP + 12MP+ 12MP + 8MP) manakala X70 pula memiliki sistem tiga kamera belakang (40MP + 12MP + 12MP).

1 of 5

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

HUAWEI P50 & WATCH GT 3 PRO: MENDEFINISI ESTETIKA TEKNOLOGI MASA HADAPAN

Bacaan Lanjut

KELESTARIAN ACER ASPIRE VERO EDISI NATIONAL GEOGRAPHIC

Bacaan Lanjut

HUAWEI MATEPAD 10.4: KOMBINASI TEKNOLOGI PINTAR DAN ESTETIKA MINIMALIS

Bacaan Lanjut

#GLFIRSTGAYAHIDUP VIVO V23 5G (SUNSHINE GOLD)

Bacaan Lanjut

ADAKAH “LE VIOLON D’INGRES” BAKAL MENJADI FOTO YANG TERMAHAL DI DUNIA?

Bacaan Lanjut

#GLFIRSTGAYAHIDUP INOVASI SKRIN SENTUH HUAWEI MATEBOOK 14S  

Bacaan Lanjut