Skip to content

5 SEBAB SIRI VIVO X70 TELEFON PINTAR FOTOGRAFI TERBAIK

Kongsikan artikel ini
1 of 5

vivo melancarkan siri telefon pintar fotografi profesional X70 dan X70 Pro yang menampilkan kerjasama pengimejan antarabangsa bersama legenda dunia optik, ZEISS.

Antara fungsi utama telefon pintar hari ini adalah sebagai gajet fotografi yang boleh digunakan sepanjang masa. Dalam menetapkan penanda aras baharu inovasi fotografi mudah alih, vivo melancarkan siri telefon pintar fotografi professional X70 dan X70 Pro yang menampilkan kerjasama pengimejan antarabangsa bersama ZEISS. Kedua-dua siri telefon pintar ini sauh boleh didapati di Malaysia.

 

1. Inovasi Pengimejan Fotografi Bersama ZEISS

Mencerminkan komitmen vivo untuk menerajui inovasi fotografi telefon pintar, siri X70 dilengkapi keupayaan perisian dan perkakasan pengimejan mudah alih premium. Sistem kamera dibangunkan bersama ZEISS yang merupakan legenda dunia optik selama 175 tahun, dengan ciri eksklusif ‘Gaya Potret ZEISS’ yang membolehkah pengguna merakamkan gambar dan video yang mirip seperti diambil menggunakan lensa klasik ZEISS.

Untuk spesifikasi kamera, seluruh barisan X70 memiliki kamera hadapan dengan 32MP. X70 Pro memiliki susunan empat kamera belakang (50MP + 12MP+ 12MP + 8MP) manakala X70 pula memiliki sistem tiga kamera belakang (40MP + 12MP + 12MP).

1 of 5

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

BUNYI MENAKJUBKAN DENGAN FON PUTIK HUAWEI FREEBUDS 5I TERBAHARU

Bacaan Lanjut

PEMBESAR SUARA MUDAH ALIH PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

HADIAH AKHIR TAHUN TERBAIK BUAT LELAKI YANG SUKAKAN GAJET

Bacaan Lanjut
10 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG iOS 16

10 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG iOS 16

Bacaan Lanjut

APPLE PERKENAL 4 VARIASI IPHONE 14, APPLE WATCH ULTRA & AIRPODS PRO BAHARU

Bacaan Lanjut
PERANTI PINTAR SAMSUNG PELENGKAP GAYA SEHARIAN

PRE-ORDER PERANTI SAMSUNG HARI INI

Bacaan Lanjut