Skip to content

HUSTLE (WFH) IN STYLE

HUSTLE (WFH) IN STYLE

Kongsikan artikel ini

Tukar kebiasaan anda yang bekerja dari rumah kepada WFH (hotel) dengan kemudahan dan keselesaan yang ditawarkan oleh hotel-hotel di negeri Selangor.

Sekali-sekala bertukar persekitaran kerja bukanlah sesuatu baru, tambahan pula dunia diserang virus yang menakutkan. Orang ramai kini berada dalam keadaan bimbang dan berhati-hati dek kedatangan pandemik global yang belum lagi ditemui ubatnya. Benar, tekanan dari situasi ini mampu memberi kesan kepada produktiviti dan juga fokus kepada tugasan harian.

Kami percaya anda yang berkerjaya juga sudah mula bekerja dari rumah dan kini ia seaakan suatu norma baharu yang semakin menjadi kebiasaan. Ada yang berpendapat, rumah bukanlah tempat terbaik untuk memberi fokus seratus peratus kepada kerja. Inilah masanya untuk anda turut sama mengikuti trend masa kini agar prestasi kerja kembali kepada sedia kala.

Kami senaraikan 5 hotel terkemuka di Negeri Selangor (kebanyakkannya di Petaling Jaya) yang menawarkan pakej WFH sekiranya anda memilih untuk menukar pejabat dan menukar angin anda hari ini.

1. New World Petaling Jaya Hotel

Harga bermula dari RM160. Untuk maklumat lanjut, klik di sini

2. One World Hotel Petaling Jaya

Harga bermula dari RM190. Untuk maklumat lanjut, klik di sini

3. Mövenpick Hotel and Convention Centre KLIA

Harga bermula dari RM150. Untuk maklumat lanjut, klik di sini

4. Sunway Resort Hotel & Spa

Harga bermula dari RM150. Untuk maklumat lanjut, layari klik di sini

5. Eastin Hotel, Petaling Jaya

Harga bermula dari RM 120. Untuk maklumat lanjut, layari layari klik di sini

Artikel berkenaan: TIP PULIHKAN BADAN PENAT BEKERJA