Skip to content

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Kongsikan artikel ini

Semasa matahari terbenam di ufuk pada hari terakhir tahun 2023, Lexis Hibiscus Port Dickson berubah menjadi syurga kaleidoskopik bagi lebih daripada 2,000 para tetamu yang meraikan perayaan Malam Tahun Baru yang paling dinantikan tahun ini. 

Para tetamu dihantar ke dalam dunia keajaiban dan kegembiraan, di bawah langit bintang dan di tengah-tengah bayu laut, sempena sambutan Tahun Baru. Resort ikonik ini menyediakan pelbagai aktiviti yang meriah untuk seluruh keluarga termasuk hiburan langsung, zoo haiwan, permainan karnival yang mengasyikkan, dan hadiah cabutan bertuah.

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Lexis Hibiscus

Malam dihiasi dengan pelbagai aktiviti yang menarik untuk para tetamu dari pelbagai peringkat umur. Permainan karnival memberikan kegembiraan kepada peserta dan zoo haiwan yang teratur dengan baik memukau peminat haiwan. Persembahan langsung yang menakjubkan oleh kumpulan-kumpulan muzik menjadikan satu malam yang tidak dapat dilupakan. Keasyikan malam itu meningkat dengan pertunjukan haiwan dan circus yang mempesonakan, dan pertunjukan api yang menggetarkan hati.

Lexis Hibiscus

Buat tetamu Lexis Hibiscus Port Dickson, malam itu bukan sekadar tentang hiburan. Ia adalah perjalanan kuliner. Makan malam BBQ bufet antarabangsa yang menampilkan pilihan hidangan tempatan dan antarabangsa yang lazat. Tambahan pula, bersama-sama minuman tanpa had dan pencuci mulut yang menggiurkan, menambah dimensi gastronomi kepada perayaan tersebut.

Karnival Countdown NEON CIRCUS terbukti menjadi acara akhir yang megah untuk tahun 2023. Dengan meninggalkan kenangan yang berharga kepada para hadirin dan anticipasi terhadap peristiwa hebat yang menanti di masa depan.

Lexis Hibiscus

Lexis Hibiscus Port Dickson terus menentukan semula standard untuk sambutan malam Tahun Baru, menjanjikan tetamu-tetamu menikmati perayaan setiap tahun yang penuh dengan kegembiraan yang tiada tandingan dan kenangan yang kekal sepanjang hayat.

Untuk maklumat lanjut mengenai acara-acara akan datang, dapatkan maklumat di sini.

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Tanah Gajah Ubud Bali

OASIS PERCUTIAN ALAM SEMULA JADI DI UBUD, BALI

Bacaan Lanjut
percutian new Zealand

10 DESTINASI PERCUTIAN MESRA-MUSLIM DAN HALAL DI NEW ZEALAND

Bacaan Lanjut

RENAISSANCE HOTEL & CONVENTION CENTRE KUALA LUMPUR DIBUKA SEMULA

Bacaan Lanjut

STREET PIZZA MILIK GORDON RAMSAY KINI DIBUKA DI SUNWAY PYRAMID

Bacaan Lanjut
Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

Bacaan Lanjut