Skip to content

LINDUNGI TANGAN DAN PERSEKITARAN ANDA DENGAN TANAMERA

Kongsikan artikel ini

Di saat wabak Covid-19 yang semakin merebak, ramai yang mengambil langkah berjaga-jaga seperti mengikut Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), seperti memakai topeng muka apabila berada di luar, kerap membasuh tangan dan mensanitasikan tangan. Namun, pemilihan sanitasi tangan juga penting bagi memastikan kekotoran benar-benar hilang. Selain menghapuskan bakteria, bahan pencuci kimia dan sanitizer juga mengandungi bahan-bahan toksik seperti phenol, formaldehid, triclosan, dan pelarut petroleum – semuanya mampu merosakkan sel-sel, membran mukus, organ-organ penting dan sistem saraf. Sistem imun yang lemah juga bermakna bahawa tubuh kita tidak dapat melindungi diri daripada alahan, jangkitan, dan strain bakteria dalam jangka panjang.

Untuk memecahkan kitaran kuman ini, Tanamera telah melancarkan Surface Sanitizer baru, yang dirumus menggunakan semua bahan semula jadi dan bebas daripada alkohol, peluntur, wangian buatan, pewarna, pengawet, phthalates, dan petrokimia. Pembersih yang berkuasa dan bertindak pantas itu berkesan dalam masa 1.5 saat selepas semburan, dan selamat dan lembut untuk kulit lembut bayi.

 

Antara kandungan terbaik digunakan adalah Colloidal Silver, minyak pokok teh dan minyak pati Lavender. Sanitizer ini sesuai digunakan di permukaan seperti tempat duduk tandas, permainan kanak-kanak, gajet, meja dan kerusi dan semestinya tangan anda. Layari tanamera.com.my untuk informasi lanjut.

 

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Armani Exchange Singkap Mood Cerita & Penuh Tenaga

Armani Exchange Singkap Mood Cerita & Penuh Tenaga

Bacaan Lanjut

SKY ISKANDAR, MODEL & USAHAWAN ERA BAHARU. “I’M A DREAMER, I DREAM BIG AND I DON’T SETTLE”

Bacaan Lanjut

5 SEBAB KOLEKSI MUSIM BUNGA 2023 UNIQLO U ADALAH KOLEKSI ASAS TERBAIK.

Bacaan Lanjut
IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

Bacaan Lanjut
LIHAT BINTANG ASIA MENYAMBUT TAHUN BARU LUNAR BERSAMA PRADA

CAI XUKUN, BINTANG ASIA SAMBUT TAHUN BARU LUNAR BERSAMA PRADA

Bacaan Lanjut
KEMBARA STYLISH DENGAN “LOGO MOSCHINO”

KEMBARA STYLISH DENGAN “LOGO MOSCHINO”

Bacaan Lanjut