Skip to content

NESPRESSO MOMENTO COFFEE: MESIN KOPI TANPA SENTUHAN

Kongsikan artikel ini

Nespresso Professional memperkenalkan Nespresso Momento Coffee, sebuah sistem kopi tanpa sentuhan; kopi organik pertama, Peru Organic; dan set menu eksklusif bersama W Kuala Lumpur.

Diilhamkan daripada evolusi cara bekerja era pendemik, Nespresso Professional melancarkan mesin Nespresso Momento Coffee untuk pengalaman kopi yang tulen, mampan dan berkualiti tinggi. Pengenalan mesin kopi terbaharu ini juga ditemani dengan pelancaran kopi pertama yang disahkan organik dalam rangkaian kopi Professional Origins, Peru Organic.

Nespresso Momento Coffee direka dengan tujuan untuk mengeratkan hubungan antara peminat kopi terutamanya dalam kalangan rakan sepejabat, serta pengunjung di hotel. Selain itu, pengalaman seperti ini juga dapat menggalakkan kreativiti dalam penghasilkan kopi mengikut cita rasa dan personaliti masing-masing.

Peru Organic adalah kopi pertama yang disahkan organik dalam rangkaian kopi Professional Origins.

Dalam usaha mencipta masa hadapan yang mampan, Nespresso Professional telah menjalinkan kerjasama dengan W Kuala Lumpur. Rangkaian hotel antarabangsa yang terkenal ini turut menghargai kelestarian, lantas menawarkan mesin Nespresso Momento Coffee dan juga Peru Organic kepada pengunjung mereka.

Melalui kerjasama ini, W Kuala Lumpur turut melancarkan set menu eksklusif yang dihasilkan menggunakan kopi Nespresso Professional. Boleh didapati dari 20 Mei hingga 25 Jun 2022 pada hari Jumaat dan Sabtu sahaja, menu empat sajian ini berharga RM248 seorang. Tempahan boleh dilakukan di W Kuala Lumpur dengan menghubungi +603-2786 8888 atau bf.wkualalumpur@whotels.com.

Mesin ini kini tersedia dengan harga RM 6,480 seunit, dan pengguna baharu boleh mendapatkan Pakej Permulaan pada harga RM 6,099 sahaja, yang merangkumi 1 unit Aeroccino, 5 kotak kopi terpilih dan 1 unit kotak kapsul. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sistem terbaharu ini dan Peru Organic, layari laman web rasmi Nespresso Professional.

Foto: Nespresso Malaysia

Baca lebih lanjut: HUAWEI MATEPAD 10.4: KOMBINASI TEKNOLOGI PINTAR DAN ESTETIKA MINIMALIS

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

M Resort Hotel KL

RAIKAN HARI BAPA DI M RESORT & HOTEL KUALA LUMPUR

Bacaan Lanjut
percutian new Zealand

10 DESTINASI PERCUTIAN MESRA-MUSLIM DAN HALAL DI NEW ZEALAND

Bacaan Lanjut
sahur

5 MAKANAN ANDA PERLU ELAK KETIKA SAHUR SEPANJANG RAMADAN

Bacaan Lanjut

AURUM THEATRE LANCAR PENGALAMAN HIBURAN ULTRA-MEWAH TERBESAR DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut
hari raya aidilfitri

3 CARA UNTUK HARI RAYA AIDILFITRI ANDA SENTIASA MENJADI KENANGAN TERINDAH

Bacaan Lanjut