Skip to content

PERTUNJUKAN 3D INTERAKTIF SEPHORA MALAYSIA YANG PERTAMA DI KUALA LUMPUR

Kongsikan artikel ini

Sephora Malaysia melancarkan kempen ‘Unwarp Their Beautiful” dengan pertunjukan 3D interatktif pertama di Kuala Lumpur.

Musim percutian hujung tahun sudah tiba. Dalam meraikan kehadiran musim perayaan tahun ini, Sephora Malaysia melancarkan kempen berjudul ‘Unwrap Their Beautiful’ dengan sebuah pertunjukan 3D interaktif pertama di Kuala Lumpur. Pertunjukan ini akan dipaparkan di skrin Pavilion Elite Kuala Lumpur dan Fahrenheit88 bermula 1 Disember 2023 sehingga 1 Januari 2024.

sephora Malaysia

Kempen ‘Unwrap Their Beautiful’ ini mengajak pengunjung dalam menyelami masa depan dalam teknologi dan dunia kecantikan. Pengembaraan ini akan membawa pengunjung melalui jelajah ke dalam kuasa kecantikan dan berkongsi semangat keceriaan musim percutian. Tidak mengira usia, jantina dan juga latar belakang, musim perayaan ini adalah saat untuk berkongsi hadiah dan keriangan.

Pengalaman Interaktif Sephora Malaysia

Untuk menghasilkan pengalaman percutian yang unik ini, pertunjukan 3D interaktif akan menukarkan penonton kepada peserta apabila mereka mendedikasikan ucapan perayaan kepada yang tersayang di skrin tersebut. Ini boleh dilakukan dengan mengimbas kod QR untuk membuat secara langsung atau juga boleh menetapkan masa untuk ucapan anda terlebih dahulu. Fungsi ini akan mengtranformasikan pengalaman ceria perayaan dengan berkongsi momen bersama dan penghargaan.

Sephora

Dengan sentuhan teknologi hari ini, peminat Sephora di stor Fahrenheit88 dapat menjumpai kejutan yang tersembunyi dalam pertunjukan percutian tersebut nanti.

Menurut Pengurus Besar Sephora Malaysia, Valerie Foong, “Terdapat kod QR di mana pengunjung boleh mengimbas yang akan membawa mereka kepada permainan yang interaktif. Apabila mereka mengikuti reben virtual itu, pengguna bukan sahaja berpelung untuk memenangi pelbagai hadiah virtual. Malahan, hadiah virtual tersebut boleh bertukar menjadi relaiti apabila mereka berjumpa dengan mana-mana Beauty Advisor di stor nanti.”

Sephora Malaysia

Pertunjukan 3D interaktif oleh Sephora Malaysia ini akan dipaparkan melalui skrin gergasi di Pavilion Elite Kuala Lumpur dan juga skrin Curve LED di Fahrenheit88. Ia sudah bermula pada 1 Disember 2023 dan akan tamat pada 1 Janauri 2024. Setiap pertunjukan akan ditayangkan pada 8:30pm setiap hari. Layari laman rasmi Sephora Malaysia untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 

Foto: Sephora Malaysia

Baca lebih lanjut: ELAK BADAN BERBAU SELEPAS GIM, 6 PRODUK PENJAGAAN INI PERLU BAWA

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Coach Malaysia

COACH LANCAR INSTALASI IMERSIF RAMADAN DI PAVILION KL

Bacaan Lanjut
Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
Awal Ashaari Scha Alyahya

FRANCK MULLER MELANCARKAN BUTIK FLAGSHIP TERBESAR ASIA DI PAVILION KUALA LUMPUR

Bacaan Lanjut

JI CHANG-WOOK MELANCARKAN PEMBUKAAN BUTIK RADO DI KUALA LUMPUR

Bacaan Lanjut

7 HADIAH GROOMING PILIHAN GLAM LELAKI UNTUK HARI BAPA

Bacaan Lanjut

MENGAPA RETINOL PERLU ADA DALAM RUTIN PENJAGAAN KULIT LELAKI?

Bacaan Lanjut