Skip to content

SAMSUNG GALAXY S20: NYATA & LEBIH JELAS!

Kongsikan artikel ini

Di bawah siri Galaxy S20, SAMSUNG dengan bangganya melancarkan tiga peranti eksklusif, iaitu Galaxy S20, Galaxy S20+, dan juga Galaxy S20 Ultra dengan sokongan 5G. Menyoroti penampilannya, SAMSUNG Galaxy S20 menjadi telefon pintar pertama di dunia dengan keupayaan rakaman video beresolusi 8K pada kadar 24fps, serta hadir dengan sensor kamera 108MP, menjadikan Galaxy S20 telefon pintar yang pasti menawarkan pengalaman fotografi dan videografi terhebat!

1. Fungsi Zoom Angkasa Sehingga 100X

Apa itu fungsi zoom angkasa? Lebih dikenali sebagai zoom hibrid, merupakan kombinasi zoom optikal dan digital serta dibantu oleh teknologi AI. Malah, dengan keupayaan ini, ia mampu memproses rakaman yang diambil menggunakan lensa 108MP bagi mengurangkan kehilangan kualiti gambar walaupun rakaman tersebut dirakam dengan zoom yang paling tinggi. Hebat bukan!

2. Nyata, Jelas dan Tajam dengan Lensa 108MP 

Lensa sebesar 108MP, pasti melonjak keterbatasan untuk mendapatkan rakaman lebih nyata, jelas dan tajam. Malah, rakaman video beresolusi 8K pada kadar 24fps juga boleh dilaksanakan mengikut spesifikasi sekaligus menjadikan apa jua rakaman anda tersedia dalam kualiti yang terbaik. Ini kerana lensa 108MP ini mempunyai pixel yang lebih banyak, menjadikannya gambar yang dipaparkan adalah lebih terperinci.

3. Penggambaran Pro-Gred

Strim video anda ke Samsung QLED 8K dan nikmati pengalaman tontonan terbaiknya atau ambil video dari 8K dan bertukar menjadi foto yang berkualiti tinggi. Dan, walaupun video bergegar kelihatan seperti sebaliknya, terima kasih kepada Super Steady dan penstabilan anti-rolling dan analisis gerakan AI.

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Bacaan Lanjut

CARHARTT WIP X SUICOKE, SANDAL KLASIK SILUET SEGAR

Bacaan Lanjut

SEPATU STYLISH UNTUK BEPERGIAN. FERRAGAMO NOMADIC PILIHAN TEPAT.

Bacaan Lanjut

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

NB FOR JADEN SMITH VISION RACERS, TARUHAN DUA WARNA EPIK

Bacaan Lanjut

H&M MENYUNTING PETE DAVIDSON

Bacaan Lanjut