Skip to content

MAMPUKAH CINTA AGUNG MILLER KHAN & AIN EDRUCE MELAWAN TAKDIR?

Kongsikan artikel ini

Lima tahun Ardiansyah menetap di kota Jakarta bersama bapanya. Setelah puas dipujuk ibu, barulah dia pulang. Jauh sekali rajuknya. Sekembalinya Ardiansyah di Kuala Lumpur, dia segera ke kafe biasa dikunjunginya lima tahun lalu. Menikmati teh tarik di situ, jauh lebih enak. Lamunannya jauh melayang dan kenangan lama mengusik jiwa. Dia lantas pergi.

Melissa melangkah masuk dan duduk di meja biasa diduduknya. Dia terpandangkan segelas teh tarik yang ditinggalkan di situ. Lantas banyangan kisah lama menjelma. Tiba-tiba ada suara lelaki menegur. Oh, mungkin pemilik tempat ini sebelumnya. Oh, tertinggal kaca mata. Melissa menoleh terlihat lelaki yang sangat dikenalinya…

Tonton video penuh Episod 1 Inspirasi Cinta : Takdir Menemukan di bawah. Untuk kesemua episod, sila layari www.inspirasi-cinta.com.

*Sesuatu yang besar bakal menemui anda bermula 9 April nanti di Pavilion Kuala Lumpur. Ia dibawakan khas oleh Blu Inc Media Sdn.Bhd. Sejajar dengan itu, enam majalah di bawah satu bumbung Blu Inc Media termasuklah EH!, GLAM, GLAM Lelaki, GLAM Deko, COSMOPOLITAN dan Jelita mempersembahkan kisah cinta mini drama gandingan hebat Miller Khan dan Ain Edruce yang mempunyai 4 episod kesemuanya.

Oleh Wan Mohd Firdaus, 23 Mac 2018

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

KOLABORASI EPIK 2023: TIFFANY & CO. DAN NIKE

NIKE DAN TIFFANY & CO.:KOLABORASI EPIK

Bacaan Lanjut

TIFFANY & CO RAIKAN CINTA SEJATI DENGAN KEMPEN #BELIEVEINLOVE

Bacaan Lanjut

ADAKAH HATI AIN EDRUCE HANYA UNTUK MILLER KHAN?

Bacaan Lanjut

APAKAH ADA ‘KALI KEDUA’ UNTUK MILLER KHAN DAN AIN EDRUCE?

Bacaan Lanjut

ROMANTIKA MILLER KHAN & AIN EDRUCE

Bacaan Lanjut