Skip to content

SIRI SNIKER ANIME SKECHERS X ONE PIECE KEMBALI

Kongsikan artikel ini

Koleksi sniker kolaborasi antara Skechers dan One Piece kini kembali dengan lima karakter utama daripada siri anime Manga yang popular dalam tiga desain kegemaran peminat.

Berita naik buat peminat One Piece! Siri anime Manga popular itu sekali lagi berkolaborasi bersama Skechers untuk menghasilkan rangkaian sniker yang menjadi kegemaran peminat. Koleksi kali ini diinspirasikan daripada lima karakter utama One Piece dalam tiga desain yang berbeza. Kolaborasi eksklusif ini telah dimulakan sejak 2019.

Skechers cukup terkenal dengan rekaan kasut yang menggabungkan fungsi, desain dan keselesaan. Untuk kolaborasi ini, lima karakter utama One Piece ini boleh didapati dalam tiga desain daripada siri sniker popular. Termasuklah siri Monster yang bold, siri Stamina V2 dengan stail urban-sporty dan juga siri D’Lites 4.0 yang kekal ikonik.

(Skechers Monster in Franky)

Kolaborasi ini menampilkan pilihan warna-warna terang dan motif yang unik, selari dengan setiap karakter utama daripada One Piece iaitu Monkey D. Luffy, Franky, Roronoa Zoro, Vinsmoke Sanji serta Tony Tony Choppe. Setiap desain akan memberikan perhatian kepada perincian, juga aksesori utama milik setiap karakter seperti topi Jerami Luffy dan juga haramaki hijau Zoro.

Buat pertama kali, siri kolaborasi ini akan menampilkan dua desain kasut buat kanak-kanak yang menampilkan karakter Tony Tony Chopper dan Monkey D. Luffy yang buat dipadankan bersama koleksi dewasa lelaki dan wanita.

(Skechers D’Lites 4.0 in Luffy)

Bukan koleksi sniker sahaja, kolaborasi  ini juga merangkumi rangkaian pakaian dan aksesori seperti kemeja-t, baju hoodie, topi dan dompet yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

Koleksi Skechers X One Piece ini boleh didapati di laman sesawang Skechers Malaysia atau stor fizikal di seluruh negara termasuklah 1Utama Shopping Centre, Pavilion KL, Sunway Pyramid, Suria KLCC dan banyak lagi. Juga di stor rasmi di platform Shopee dan Lazada.

Foto: Skechers Malaysia

Baca lebih lanjut: DJI OM 5 MENGINSPIRASIKAN KREATIVITI VIDEOGRAFI BUAT CONTENT CREATOR

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

“SAYA TERCEDERA, PERLU JALANI PEMBEDAHAN DAN REHABILITASI UNTUK TERUSKAN PENGGAMBARAN.” – JOHN CHO KONGSI PENGALAMAN BERLAKON SIRI COWBOY BEBOP

Bacaan Lanjut
giuseppe zanotti

GIUSEPPE ZANOTTI LANCAR KASUT DENGAN JOE FLIZZOW & SONAONE

Bacaan Lanjut

UA FLOW VELOCITI WIND, PRESTASI TERPANTAS

Bacaan Lanjut
KOLABORASI TERBARU ADIDAS SUPERSTAR X BAPE

KOLABORASI TERBARU ADIDAS SUPERSTAR X BAPE

Bacaan Lanjut
SKECHERS X CHINATOWN MARKET, CERMINAN STREETWEAR DENGAN SENTUHAN SENI

SKECHERS X CHINATOWN MARKET, CERMINAN STREETWEAR DENGAN SENTUHAN SENI

Bacaan Lanjut

10 KASUT PUTIH MELENGKAPI LANGKAH LAGAK ALFA

Bacaan Lanjut