Skip to content

KENALI THE NEW INTERNET CRUSH, TAYLOR ZAKHAR PEREZ

Kongsikan artikel ini

Taylor Zakhar Perez, jejaka kacak berumur 31 tahun merupakan seorang pelakon, personaliti media sosial dan model yang kian hangat disebut di Internet.

Taylor menjadi terkenal selepas membintangi filem “The Kissing Booth 2” sebagai Marco Valentin. Perjalanan kariernya bermula di rumah opera, yang mana dia membuat persembahan di teater muzikal. Akhirnya membawanya untuk meneruskan kerjaya filem.

Bintang Hollywood itu pernah muncul dalam pelbagai filem dan rancangan sepanjang kariernya. Beberapa rancangan popular termasuk iCarly, Young & Hungry dan Skandal. Taylor juga membintangi siri terhad Embeds. Pada tahun 2022, Taylor membintangi siri komedi Minx dan dia bersedia untuk membintangi filem gaming comedy “1UP.”

KENALI THE NEW INTERNET CRUSH, TAYLOR ZAKHAR PEREZ

Di sini, GLAM Lelaki akan mendedahkan beberapa perkara yang perlu diketahui tentang pelakon ini.

Taylor dilahirkan di Chicago pada 25 Disember 1991, tetapi dibesarkan di Chesterton, Indiana. Jejaka tampan itu menamatkan pendidikannya di Universiti Chicago. Dia bekerja sebagai pengurus restoran sebelum menjadi pelakon.

Dia membuat debutnya dalam lakonan dengan membintangi siri “Young and Hungry”. Dia juga memainkan peranan penting dalam rancangan N.B.C./Sony T.V. “Cruel Intentions” dan kemudian membintangi siri terhad “Embeds”.

Taylor menjadi terkenal pada tahun 2020 selepas memainkan watak dalam filem Netflix The Kissing Booth 2 sebagai Marco. Untuk bahagian itu, Taylor terpaksa mengambil kelas choreography dan gitar. Pada tahun berikutnya, dia kemudian muncul dalam sekuel filem yang sama, The Kissing Booth 3.

Fakta menarik tentang jejaka ini adalah Taylor merupakan seorang dermawan. Dia bekerjasama dengan Variant Malibu, sebuah syarikat teknologi 3D, untuk membuat topeng muka pada tahun 2020. Hasil daripada jualan itu disalurkan kepada organisasi amal di Chicago untuk membantu kanak-kanak, orang dewasa dan keluarga yang kurang upaya.

Taylor mempunyai ramai peminat wanita dan lelaki kerana penampilannya yang kacak. Bintang Hollywood itu mempunyai beberapa projek yang berjaya dibawa olehnya pada tahun 2022, termasuk komedi permainan “1Up” dan “Red, White & Royal Blue.”

Selain daripada kerjaya lakonannya, dia juga seorang perenang dan model profesional. Di samping itu, dia adalah pengguna media sosial yang aktif yang telah menarik pengikut yang ramai di platform popular seperti Instagram.

Mengapa Taylor menjadi the new internet crush masa kini? Dia mempunyai personaliti yang menarik dan mempunyai latar belakang muzik dalam kehidupan sebenar. Malah dia juga dibesarkan di Northwest Indiana dan memulakan perniagaan hiburan dengan melakukan teater muzikal serantau.

5 BEST FIT TAYLOR ZAKHAR PEREZ

taylor zakhar perez

Foto: Instagram/Taylor Zakhar Perez

Look yang dashing ini daripada koleksi AW23 Daniel W. Fletcher yang berasal dari London dan terkenal dengan koleksi menswear mereka. Waistcoat yang digayakan oleh jejakan tampan itu adalah sebahagian daripada kolaborasi bersama Hunstman Savile Row.

taylor zakhar perez

Foto: Instagram/Taylor Zakhar Perez

“He is giving, he is serving” yang boleh GLAM Lelaki ungkap untuk look ini. Taylor menggayakan busana daripada Ferrari Style di Milan.

taylor zakhar perez

Foto: Instagram/Taylor Zakhar Perez

Ketibaannya di pameran Burberry sangat menarik perhatian peminatnya. Namun, pelakon ini melompat ke era Burberry sekarang dengan sepasang shell trouser dan sepasang rubberised wellies. Satu sentuhan!

taylor zakhar perez

Foto: Instagram/Taylor Zakhar Perez

Look yang digayakan olehnya daripada Givenchy dan Taylor Zakhar sentiasa kelihatan bergaya dalam outfit berwarna hitam.

Foto: Instagram/Taylor Zakhar Perez

Look yang kelihatan seperti sporty ini daripada AMI Alexandre Mattiussi yang berasal dari Paris dan dipadankan dengan sepasang seluar berwarna hijau.

Taylor Zakhar Perez telah berjaya dalam rancangan dan industri filem. Tetapi popularitinya meningkat selepas peranannya sebagai Marco dalam The Kissing Booth 2. Dia bukan sahaja kacak tetapi juga berbakat dan mampu memainkan pelbagai peranan.

Artikel berkaitan: Tips Untuk Memilih Dan Menggayakan Fesyen Oversized

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SEJAK TAHUN 90-AN

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH SEJAK TAHUN 90-AN

Bacaan Lanjut
glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
INSPIRASI SUT RONA BERANI DARIPADA FESYEN KARPET MERAH

INSPIRASI SUT RONA BERANI DARIPADA FESYEN KARPET MERAH

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut