Skip to content

Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Kongsikan artikel ini
1 of 9

Grammy sekali dalam setahun penuh dengan glamor yang tidak dapat ditandingi dan merupakan anugerah prestasi muzik yang luar biasa. Di sini, Glam Lelaki akan berkongsi beberapa penampilan artis lelaki paling hebat dari pertunjukan anugerah muzik tahunan ke-63.

Kita semua tahu bahawa penampilan Grammy tidak pernah mengecewakan penonton. Ia sering kali menampilkan persona kreativiti pereka fesyen dan artis, dan tahun ini tampil dengan norma baharu berbeza dari anugerah Grammy yang terdahulu. Dari sarung tangan kulit hitam hingga ke percalonan anugerah Grammy 2021, di sini, Glam Lelaki mempamerkan sembilan selebriti lelaki berpakaian terbaik dari Grammy Awards tahun ini.

1. Finneas O’Connell

Finneas hadir bersama adiknya, Billie Ellish tiba di Anugerah Grammy dengan penampilan merah jambu yang dipadankan dengan sempurna. Finneas, 23, mengklasifikasikan tema pemakaiannya dalam tuxedo merah jambu pucat yang menampilkan siluet kolar bentuk lebar dan berwarna hitam. Baju dalaman pula, Finneas memakai kemeja berjalur biru dan putih berserta tali leher stail ikatan sekolah. Tidak lupa juga, pelitup rekaan khas Gucci untuk Finneas dan Billie dipadankan dengan warna dan corak pemakaian mereka, tampak sesuai dan cantik bersama.

Finneas dan Gucci

1 of 9

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

TB SUMMER MONOGRAM, SEMARAK GAYA MUSIM PANAS

BURBERRY TB SUMMER MONOGRAM, SEMARAK GAYA MUSIM PANAS

Bacaan Lanjut
Eksplorasi Dua Roda

EKSPLORASI DUA RODA

Bacaan Lanjut
haruman lelaki

10 HARUMAN KLASIK DAN IKONIK BUAT LELAKI

Bacaan Lanjut

BERANIKAH ARTIS LELAKI KITA MEWARNAKAN KUKU?

Bacaan Lanjut
bts

BTS DAN LOUIS VUITTON GABUNG TENAGA DI KOREA

Bacaan Lanjut

REVIU GROOMING PERTUNJUKAN MUSIM BUNGA/PANAS 2022

Bacaan Lanjut