Skip to content

Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Kongsikan artikel ini
1 of 9

Grammy sekali dalam setahun penuh dengan glamor yang tidak dapat ditandingi dan merupakan anugerah prestasi muzik yang luar biasa. Di sini, Glam Lelaki akan berkongsi beberapa penampilan artis lelaki paling hebat dari pertunjukan anugerah muzik tahunan ke-63.

Kita semua tahu bahawa penampilan Grammy tidak pernah mengecewakan penonton. Ia sering kali menampilkan persona kreativiti pereka fesyen dan artis, dan tahun ini tampil dengan norma baharu berbeza dari anugerah Grammy yang terdahulu. Dari sarung tangan kulit hitam hingga ke percalonan anugerah Grammy 2021, di sini, Glam Lelaki mempamerkan sembilan selebriti lelaki berpakaian terbaik dari Grammy Awards tahun ini.

1. Finneas O’Connell

Finneas hadir bersama adiknya, Billie Ellish tiba di Anugerah Grammy dengan penampilan merah jambu yang dipadankan dengan sempurna. Finneas, 23, mengklasifikasikan tema pemakaiannya dalam tuxedo merah jambu pucat yang menampilkan siluet kolar bentuk lebar dan berwarna hitam. Baju dalaman pula, Finneas memakai kemeja berjalur biru dan putih berserta tali leher stail ikatan sekolah. Tidak lupa juga, pelitup rekaan khas Gucci untuk Finneas dan Billie dipadankan dengan warna dan corak pemakaian mereka, tampak sesuai dan cantik bersama.

Finneas dan Gucci

1 of 9

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

BERSANTAI SEPERTI BTS: ESTET ‘IN THE SOOP’ KINI DI AIRBNB

Bacaan Lanjut

MORY SACKO, RESTORAN LOUIS VUITTON PERTAMA

Bacaan Lanjut

3 PROJEK KOLABORASI GLOBAL WALT DISNEY ASIA PASIFIK DAN HYBE

Bacaan Lanjut
“SAYA AMAT BERDUKA” - HARRY STYLES UMUM PUNCA PEMBATALAN KONSERT

“SAYA AMAT BERDUKA” – HARRY STYLES UMUM PUNCA PEMBATALAN KONSERT

Bacaan Lanjut

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut
BTS NAFI BAKAL BEREHAT PANJANG?

BTS NAFI BAKAL BEREHAT PANJANG?

Bacaan Lanjut