Skip to content

GANJARAN KHAS PHARMATON UNTUK PENCAPAIAN ANDA

Kongsikan artikel ini

Bagaimana dengan azam tahun lepas? Sudahkan anda mencapainya? Pharmaton ingin meraikan pencapaian terhebat 2016  bersama anda kerana anda sememangnya layak untuk diraikan. Beritahu kami pencapaian terbesar anda pada 2016 dan Pharmaton akan memberikan anda kelebihan bagi menyahut perkara yang lebih besar dan menarik pada tahun 2017 nanti.

Menariknya, RM50 ribu bakal menjadi taruhan, dan seramai 15 rakyat Malaysia akan ditaja oleh Pharmaton dalam membantu mereka mencapai azam 2017. Pemenang akan diberi pilihan untuk memilih bidang tertentu yang ingin dicapai, iaitu sama ada kesihatan, pembangunan diri, manja diri serta perjalanan.

Untuk menyertai pertandingan “Reward Your Achievement” ini, apa yang perlu anda lakukan adalah dengan membeli apa saja produk Pharmaton bernilai RM30 dalam satu resit di mana-mana outlet, isi borang yang disediakan dan beritahu kami dalam 30 buah perkataan kenapa anda layak untuk menang? Anda boleh masukkan borang tersebut dalam kotak yang disediakan, ataupun whatsapp kami di talian 0172352960 untuk menyertai dan jangan lupa, sertakan sekali gambar resit pembelian anda. Penyertaan paling kreatif dan paling menonjol akan menang! Jadi apa tunggu lagi? Pertandingan berakhir 31 Mac 2017. Sertainya sekarang!

 

image001-1

Oleh Wan Mohd Firdaus, 11 Januari 2017

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut

STREET PIZZA MILIK GORDON RAMSAY KINI DIBUKA DI SUNWAY PYRAMID

Bacaan Lanjut
Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

Bacaan Lanjut

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut
senaman sakit pinggang

5 SENAMAN TERBAIK UNTUK KURANGKAN SAKIT PINGGANG

Bacaan Lanjut