*klik tab di bawah untuk menyertai promo*

Tempoh penyertaan : 1 – 31 Januari 2017

__________________________________________________________________

[tab: ALAIN DELON]

Menang!

Jam tangan Alain Delon bernilai RM1, 594 kesemuanya

 

ad-351ad-351-leather

JAM UNTUK PENGGEMAR GAYA URBAN

Koleksi jam tangan Alain Delon yang cukup terkenal dengan rekaan jam yang urban dan hip amat sesuai buat penggemar yang inginkan gaya urban dan kontemporari. Alain Delon sekali lagi tampil dengan koleksi menarik iaitu jam rekaannya dicipta dengan menggunakan material stainless steel agar dapat menghindarkan dari karat. Khas buat para pemakai yang ingin menyerlahkan lagi gaya ketrampilannya.

Jam dari koleksi Alain Delon juga adalah kalis air sehingga 3 ATM dan tahan calar. Alain Deloin menawarkan jam tangan leather strap  dan steel.

_______________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above
Menang!

Koleksi Jack Black bernilai RM1, 650 kesemuanya

jb

PENJAGAAN KULIT MUKA UNTUK LELAKI!

Setiap produk keluaran Jack Black dirumus khas dari bahan-bahan yang terbaik dengan menggunakan teknologi terkini. Malah diuji oleh para dermatologi agar pengguna rasa lebih selesa apabila mengaplikasikannya pada wajah. Menggunakan ekstrak tumbuhan dan herba, produk Jack Black mencipta formula yang bukan sahaja berkesan tetapi sangat efektif kerana ia tanpa sulfat dan dermatologi telah diuji.

Produk yang mudah dan pelbagai fungsi ini amat sesuai kepada kebanyakan lelaki yang lebih suka untuk menghabiskan sedikit masa sahaja di hadapan cermin. Maka dirumuskan untuk menjadi mudah untuk memakai, dan cepat menyerap.  Koleksi yang autentik oleh Jack Black ini amat sesuai unutk jejaka yang aktif!

_______________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above