Skip to content

GONG YOO UNTUK TOM FORD BEAUTY

Kongsikan artikel ini

AKTOR KACAK GONG YOO CUKUP TERKENAL MENERUSI FILEM TRAIN TO BUSAN KINI DILANTIK SEBAGAI TOM FORD BEAUTY ATTACHÉ UNTUK ASIA PASIFIK.

Menurut Gong Yoo, “Tom Ford Beauty adalah sebuah jenama kosmetik mewah dan moden untuk abad ke-21 dan saya berbesar hati apabila terpilih sebagai Attaché Asia Pasifik yang baharu. I look forward to my journey with the brand.” Pemilihan aktor ini berkuat kuasa pada 1 Julai 2022.

Sebagai Attaché,  Gong Yoo akan bekerjasama dengan TOM FORD BEAUTY pada kempen akan datang merangkumi daripada wangian hinggalah kosmetik. Malah, dia telahpun muncul penampilan sulungnya untuk kempen White Suede, wangian elegan berinspirasikan musk yang menawan tarikan kulit dan suede yang ketagihan. Hangat, lembut dan sensual, White Suede adalah ungkapan keinginan mentah yang tidak dapat ditolak.

Gong Yoo ialah seorang pelakon Korea Selatan yang terkenal dalam kedua-dua televisyen dan filem. Dia memulakan kerjayanya pada tahun 2003 dan mendapat kemasyhuran antarabangsa dengan Train to Busan pada tahun 2016. Dia telah dicalonkan untuk pelbagai anugerah lakonan dan menerima “Anugerah Seni Baeksang” yang berprestij untuk Pelakon Lelaki Terbaik pada tahun 2017. Gong Yoo terus meminjamkan bakatnya kepada kedua-duanya. Filem Korea dan antarabangsa, yang terbaharu ialah The Silent Sea Netflix.

TOM FORD BEAUTY adalah sebuah jenama kosmetik dan wangian yang paling diidamkan. Variasinya dibentuk dengan visi glamor moden Tom Ford yang unik dan direka dengan kualiti dan kemewahan yang terbaik.

Artikel berkaitan TOM FORD BEAUTY PERKENALKAN TOM FORD SOLEIL MUSIM PANAS

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Lush Malaysia

LUSH MALAYSIA LANCAR STOR KE-10 DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut
10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

Bacaan Lanjut
8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

Bacaan Lanjut

5 LANGKAH UNTUK MERAWAT KELEMUMUR

Bacaan Lanjut
makanan Lelaki

5 MAKANAN YANG LELAKI PERLU ELAK UNTUK ZAKAR LEBIH KUAT

Bacaan Lanjut