Skip to content

KANE LIM BINTANG BLING EMPIRE LELAKI ASIA PERTAMA BERGELAR FENTY FACE

Kongsikan artikel ini

SIAPA SANGKA TUAH SELEPAS BLING EMPIRE, KANE LIM LELAKI ASIA PERTAMA BERGELAR FENTY FACE DAN WAJAHNYA KINI TERPAMPANG UNTUK KEMPEN FENTY DI BUTIK SEPHORA SINGAPURA, ION ORCHARD.

Kane Lim Bintang Bling Empire Untuk Fenty Beauty

GL berpeluang untuk menemubual secara eksklusif bersama kane lim, mengintip rahsianya dalam rutin kecantikan dan stigma mengenai lelaki berias.

Perasaan anda apabila dipilih sebagai duta Fenty Face Asia Tenggara pertama?

Ianya merupakan satu penghormatan besar buat saya dan menghargai diri saya. Saya pernah melalui pengalaman pahit sewaktu kecil sehingga membuatkan saya hilang keyakinan diri. Namun, kini saya menemui nilai estetik yang selama ini saya tercari-cari iaitu keyakinan diri.

Kane Lim lelaki Asia pertama bergelar Fenty Face untuk Fenty Beauty

Jenama Fenty sering dikaitkan diversiti. Apa yang anda ingin terjemahkan dalam dunia lelaki? Apakah mesej yang anda terjemahkan mengenai stigma lelaki bersolek?

Saya sangat percaya bahawa lelaki lebih berani dan punya sifat ingin tahu terutama berkaitan alat solek wanita. It was once considered to be too “out there” or too “metro(sexual). Tetapi saya yakin ianya akan berubah. Seperti diri saya yang juga dahulunya tidak begitu yakin untuk bersolek walaupun hanya asas sahaja tetapi sejak berada dalam dunia hiburan, ia membuka mata dan minda saya bahawasanya ramai lelaki selesa untuk berias agar tampak lebih bersiap. Tidak salah untuk anda berbelanja membeli barangan penjagaan kulit wajah atau solekan kerana untuk menjaga penampilan diri.

Artikel berkaitan SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM, HELLO NEW SKIN!

Apakah barangan Fenty Beauty pertama yang anda guna?

Eaze Drop Blurring Skin Tint. Saya sangat gemarkan teksturnya yang mengaburi kulit wajah tanpa terasa berat pada permukaan kulit. Dan yang penting tampak natural. Formulanya pula mengandungi sodium hyaluronate bertindak sebagai menyerlahkan kulit wajah lebih lembut, licin dan lembap. Menariknya, ia tidak bersifat komedogenik, tidak akan menyumbat liang atau menggelupas.

Produk pilihan lelaki untuk Fenty Beauty dan juga pilihan Kane Lim

Kulit anda kelihatan hebat dan sempurna! Apakah  rutin anda?

Langkah penjagaan kulit saya sangat mudah, saya menggunakan pencuci muka dan kemudian menggunakan shrink water essence. Apabila saya keluar, saya menggunakan pelembap dengan pelindung matahari. Sebagai pelindungan asas daripada pigmentasi pada kulit. Juga, saya tidak pernah lupa menyapukan ke seluruh badan saya dengan melembapkan bersama krim badan Butta Drop Whipped Oil. Memandangkan saya sering pergi ke negara yang berbeza, kulit saya perlu menyesuaikan diri dengan iklim yang berbeza dan pelembapan adalah penting.

Cuaca di Singapura panas dan lembap, dan saya percaya bahawa penghidratan adalah perkara yang paling penting, dan ia harus diambil secara luaran atau lisan untuk menguatkan kelembapan. Selain minum air, anda juga boleh minum teh herba. Bagi produk penjagaan kulit yang melembapkan, saya mengesyorkan Eaze Drop Blurring Skin Tint.

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 BILIONAIR DUNIA YANG BIJAK BERGAYA

5 BILIONAIR DUNIA YANG BIJAK BERGAYA

Bacaan Lanjut

PERTUNJUKAN 3D INTERAKTIF SEPHORA MALAYSIA YANG PERTAMA DI KUALA LUMPUR

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut